Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, для PR в подальшому тест з мови не вимагають, якщо teer 0-3?
-
Це не для провінційних програм. Особисто мені здається, що ті критеріїв набагато важчі, ніж звичайні провінційні програми
-
t.me/uccmb/84222 Ось тут є відповідь на ваше запитання
-
Не було вибірки Подалася 20 квітня З цього часу вже 3 вибірки по свм пройшло
-
Як це можливо ? У будь якій компанії забовʼязані надавати виписку по заробітній платні. Ви ж маєте розуміти , що утримують з вашої зп. Так у всіх компаніях світу , не тільки у Канаді
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, уточнення в курсі. Якщо людина не встигне вʼїхати в Канаду по ел.визі (та, котра не вклеєна в паспорт), то ніяк неможливо цю візу продовжити, щоб вʼїхати пізніше?
-
Подаватися на нову. Ця віза ідентична до вклєної, але має значно менший термін дії
-
Доброго дня! Сьогодні прийшов запит на мене як головного апліканта на medical examination на федеральному рівні. По КУАЕТ я медичне дослідження здавав 04 June 2022. Пан @weswestern підкажіть будь ласка чи медичне дослідження на PR та КУАЕТ відрізняється? Його треба здавати знову?
-
Дякую! Так, ця віза на півроку. Знайомий в рейсі зараз, скоріш за все не встигне приїхати. Думає що робити
-
Здавати мед повинен не лише головний аплікант, а всі члени сім'ї.
-
Знаходите лікаря. Дзвоните і проходите все те саме. Кажете, що по CUAET. Так само безкоштовно
-
Може прийде пізніше або IRCC вирішили, що тільки ви підлягаєте медогляду
-
Чи вам приходив запит одразу на всю родину?
-
Таке саме фактично, але вже буде платно
-
Вони проходили того ж дня що і я 4 червня. Дитина 2 роки зараз та дружина
-
Можливо члени родини не проходили з вами і термін не завершується 4 червня?
-
Лист прийшов лише на мене((
-
Коли треба додавати довідку про несудимість, тільки з тих країн де жив довше 6 місяців?
-
Дякую всім за відповіді! Гарного настрою!
-
Чи ви подавалися з цією довідкою? Маю на увазі саме з цією електронною довідкою?
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago