Імміграція до Манітоби
-
Коли на етапі MPNP вказуєш роботи то вказуючи канадського робототавця в пункті Permit type вказувати Other чи обирати Temporary Work Permit ?дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи треба робити переклад усіх позначок (візи, штампи) у закордонному паспорті?
-
Ні, це не так. У мене знайома приїхала 16.04 і отримала кошти на себе та на маму
-
То я написав оцінки в той послідовності які були на іспиті і в листі. А якщо подивитись по цій таблиці що скинула дівчина то там подсіловність блоків інша і тому я написав іншу послідовність.
-
Так, я знаю.
-
Ні, але вирішила додавати туди і джоб офер чоловіка, оскільки всі інші розділі в adaptability так чи інакше питають про чоловіка так само
-
Чи знайшли відповідь,що вказувати в цій колонці?дякую
-
Там начебто до кінця червня продовжили. Можна ще податися на допомогу
-
Перекладала тут скановану довідку про несудимість. Все норм
-
Батьки прилетіли 14.05.2023 й отримали допомогу
-
До 31.03.2024
-
Не хвилюйтеся, допомога буде:) Всі, хто приїдуть до 31 березня 2024 року, отримають її. Знаю кількох новоприбулих, всі отримали і WP, і матеріальну допомогу:)
-
Можливо 😁 Дякую. Я чекаю маму через 2 тижні і сподіваюся на цю допомогу 🙏
-
Пан Wes писав це повідомлення ще 21 березня, коли програму ще не продовжили, воно вже не актуальне. Певне, телеграм чудить і вам видало старе повідомлення.
-
Напишіть мені в приват ввечері. Я скину
-
Ріднесенькі, чи є у кого приклад документа з колишньої роботи в Україні, який потрібно буде при подачі на пр? Дуже вдячний!
-
Теж цікаво, послухаю
-
Підкажіть, як підтвердити стаж роботи з України, якщо ти був фоп, але вже ліквідував його. Для подачі на пр?
-
А що не відповідає?
-
Воно є, тільки мене цікавить те що дійсно потрібно Записався на консультацію на 7, все що дізнаюсь напишу
22 Jan 2023, 05:40
3 minutes ago