Імміграція до Манітоби
-
Ворк перміт не привʼязаний до паспорту. З моменту коли ви вʼїхали в Канаду, з того дня йде термін в 3 роки.
-
Воркперміт можуть видати також датою коли було погоджено візу. Тобто не по факту прильоту до Канади. Випадки різні, офіцер сам приймає рішення.
-
Мені в аеропорту ставив все офіцер, просити думаю не треба.
-
А офіцер сам ставить так,чи його треба просити?
-
Правильно я розумію ,що ворк перміт може бути довший візи?
-
Паспорт дійсний! Півроку не хотілось би втрачати. Бо заїдемо у кінці червня
-
Ворк перміт не може бути довшим за дію паспорта !!!
-
Зрозуміла! Дякую!
-
Дякую,я просто думала ,що ворк перміт не більше трьох років або до кінця дії візи.
-
Якщо у вас закінчується термін паспорту, то так може бути довший за паспорт, але не більше 3 років.
-
Чи його не попросити?
-
А що тут продумумаєшь? Все залежить від офіцера. Тільки просити у нього з дати заїзду...
-
Прораховуйте різні варіанти. Звичайно добре бути оптимістом але ситуції різні, тому продумайте все перед переїздом.
-
Та я теж так подумала😁а то взагалі відмовлять
-
Ну, шо я вам можу порадити. Прикордонна служба це вам не базар, щоб торгуватись. Реакція може бути як лояльна так і навпаки. Краще не ризикуйте. Головне прилетіти а тут на місці вже далі розберетесь.
-
Для школи це підійде,бо читала різне. Хтось пише що треба стаді перміт, але це напевно більше для студентів?
-
Дитині 11 років, якщо не помиляюсь буде Visitor, але це ні на шо не впливає.
-
Відмовити теоритично не повинні. Можуть відмовити також якщо в офіцера виникне сумнів в адекватоності людини або будуть інші причини...
-
А ще питання,на дитину 11 років стаді перміт дадуть?
-
Так і робимо, але в кінці пропонує тільки продовження візітор рекорд а не віза в новий паспорт (
22 Jan 2023, 05:40
Post 65916 of 224722
30 minutes ago