Імміграція до Манітоби
-
Так
-
доброго дня. скажіть будь-ласка переклад документів зроблений в іміграційному центрі підходить для ПР?
-
Або те, що ви вказували в ЕОІ, або писати професію, яку реально будуть шукати, але тоді потрібно буде розписати ваші кроки для досягнення успіху у цій професії
-
наче з Торонто до Вінні ніхто окрім вестджету або ейрканади і не літає, то Буде я так розумію ЛОТ з Варшави то Торонто і потім Вестджет з Торонто до Вінні але квиток придбаний у ЛОТ
-
Паспорт лише закордонний.Так
-
Підкажіть написано для подачі на номінацію passport each family member це треба загран чи обичний паспорт? Також треба high school diplom and transcription це треба сам диплом +додаток з оцінками?
-
В паспорті і так англійською
-
А у паспорті просто перекласти першу сторінку?чи як?
-
Дякую
-
Так
-
А за high school diplom треба диплом і плюс додаток з оцінками?
-
Чи 12 писати?
-
Якщо в 4 класі не вчився, та закінчив школу після 11, це 10 років secondary education?
-
Не важливо хто що подумає. Пишіть правду та й все. Якщо будете думати як себе краще приподнести і де б набрехати трошечки то єдине що вони подумать це давати бан чи ні))
-
Я закінчив 11 клас, а чому саме кількість класів їх турбує, то вже питання)
-
Дякую за відповідь! Якщо вірно зрозуміла, то в мене якщо в оффері Accounting Analyst, а в EOI я вказала TEER як 12200-Acconting Technicians. SWM aплікація. То в цьому розділі має стояти як по EOI?
-
Може подумають що недоучений 😂
-
Та хз шо у них це означає
-
Ви вчились 10 класів. Навіщо вам 12 писати?
-
Так, спочатку WES, потім апостиль
22 Jan 2023, 05:40
66263/233035
8 minutes ago