Імміграція до Манітоби
-
дякую. зрозуміло окремо.
-
ні, батьки йдуть окремо від повнолітніх дтей. Тобто, якщо дитина головний аплікант, то батьки не можуть бути включені до ПР аплікації
-
Написали в приват. Народ, я не рекламую ніяких консультантів, шукайте самостійно. НІХТО вам не може гарантувати ПР на 100%.
-
Підскажить будь ласка, моя мати яка їде разом зі мною по CUET, для подальшої міграціі не рахується як член родини і її треба показувати окремий рахунок?
-
А як ще набираюся бали? І якщо контрак довгостроковий? Як тоді?
-
Все просто: для SWM потрібно мати фултайм роботу, довгостроковий/безтерміновий контракт. Сценарій описано у закріплених повідомленнях. Читайте трохи. Якщо ви працюєте по строковому контракті, наприклад, терміном 12 місяців, то ви після 6 місяців зможете податися по програмі special immigration measure for Ukrainians. Для цієї програми потрібно набрати не менше 60 балів. За фултайм роботу 6 місяців дають 12 балів
-
Добрий день, допоможіть розібратися з видами робочих контрактів і які найкращі для подальшої еміграції
-
Дякую
-
На ПР подаються всі, але через відповідну опцію. Якщо ви отримали номінацію і не мали ЕЕ, то при виборі подачі на ПР, вибираєте provincial nominee non EE submission (щось таке).
-
Якщо ви подаєтеся через провінційну програму, створюючи ЕЕ, то там зовсім інші критерії: мова висока, професія і т.п. Потрібно мати оцінку диплома через WES. Для SWM та special immigration measure for Ukrainians цього не потрібно, бо там умови простіші.
-
Вам потрібно обрати ту провінційну програму за якою вам простіше за все пройти і згідно її вимог готувати документи. Я не маю знань щодо інших програм, лише по тій, по якій ми подавали документи🙈🙈🙈
-
Але, після провінційного етапу не всі йдуть по ЕЕ, на скільки я розумію. @weswestern Що скажете? Бо тепер я заплутався :) Оцінку диплому можна не робити на всіх етапах провінційної програми отримання ПР. Вірно?
-
Наразі, мені здається, що на даний момент це рівняння з багатьма невідомими. Наприклад, а от якщо у чоловіка вже є worker віза та лист POE (як попереднє схвалений wp), але поки що не може виїхати із України...як тоді бути? зачекаємо 31.03.23 і побачимо 😅
-
Ще раз щиро дякую за відповіді!
-
Просто в’їхати - так. Але WP це вже не до мене. Але думаю, що не все так просто. Бо будь-які туристи його могли б отримувати тоді при бажанні
-
А просто в’їхати в країну він зможе? І потім на місті отримати WP?
-
Після 31.03, якщо щось не змінять, то ні (зараз керуємося тими правилами, які діють на даний момент). Просто не видадуть WP
-
Я у жодному разі не керуюся питанням допомоги, мене цікавить, чи зможе мій чоловік після 31.03. В’їхати до Канади і отримати WP (віза Worker у нього вже є). Дуже дякую за відповіді!
-
CUAET дозволяє перебувати і працювати у Канаді 3 роки і програма поширюється на всіх, хто заїде до 31.03.2023. Крім того, якщо програму не продовжать, ви не зможете отримати жодної федеральної допомоги.
-
Але з візітур також отримують ворк перміт,та буквально місяць тому почали видавати воркер візи
22 Jan 2023, 05:40
Post 6650 of 226050
about an hour ago