Імміграція до Манітоби
-
Ця сума не змінювалася вже років 10.
-
Шановне панство, підкажіть будь ласка, чи не відбулося змін щодо необхідної суми $ на рахунку по SWO? Останнє, що я чув це 10к на основого апліканта і по 2к на всіх інших членів сім'ї
-
Дякую
-
Так так, відео в мене вже є. Ввечері буду дивитись
-
Шукайте #video #відео
-
Подивіться відео в закріплених
-
Піду ще почитаю по програмам, поки не всі етапи розумію до кінця. В мене наче і по сво і по свм балів достатньо
-
CLB 5
-
Я десь бачив тут посилання недавно, там переводили з різних тестів на сбл.
-
мені потрібно 60 балів, щоб податись EOI ... означає, що мені потрібен CLB 7 .. я не можу зрозуміти.. я отримав 5 за читання та 9 за аудіювання ... отже, яке буде середнє значення ... це CLB 7 . Я буду подаватись на SWM
-
Тільки для SWO.
-
Це тільки по сво? Чи і для свм теж? Бо я активно збираю)))
-
Всім привіт. Не можу знайти інформацію як зробити запит для нового візітор перміт для дитини після продовження дії паспорту. Підкажіть будь ласка!
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Дякую за відео. Але все рівно виникло питання. Якщо SWO, то мені потрібно відпрацювати 6 місяців, звільнитись та потім подаватись? Тобто продовжувати працювати я не можу? А потім я можу переходити на іншу роботу
-
Якщо здавали CELPIP, то еквівалентом для CLB буде найнижчий бал
-
Я вам вже відповів вище, як рахуються бали по якій програмі. На SWM немає ніяких 60 балів. Є 1000-бальна шкала.
-
Ні, ЕОІ для двох програм, кожна з яких має свої критерії. 60 балів тільки для SWO і це визначає, чи ви взагалі eligible подавати ЕОІ для SWO. Якщо у вас немає 60 балів, то для SWO ви ineligible, не можете подавати ЕОІ взагалі. Тільки для SWM.
-
Дякую велике!! А я вже хотіла відкладати цей етап майже на рік
22 Jan 2023, 05:40
67076/233181
2 minutes ago