Імміграція до Манітоби
-
Це тільки по сво? Чи і для свм теж? Бо я активно збираю)))
-
Всім привіт. Не можу знайти інформацію як зробити запит для нового візітор перміт для дитини після продовження дії паспорту. Підкажіть будь ласка!
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Дякую за відео. Але все рівно виникло питання. Якщо SWO, то мені потрібно відпрацювати 6 місяців, звільнитись та потім подаватись? Тобто продовжувати працювати я не можу? А потім я можу переходити на іншу роботу
-
Якщо здавали CELPIP, то еквівалентом для CLB буде найнижчий бал
-
Я вам вже відповів вище, як рахуються бали по якій програмі. На SWM немає ніяких 60 балів. Є 1000-бальна шкала.
-
Ні, ЕОІ для двох програм, кожна з яких має свої критерії. 60 балів тільки для SWO і це визначає, чи ви взагалі eligible подавати ЕОІ для SWO. Якщо у вас немає 60 балів, то для SWO ви ineligible, не можете подавати ЕОІ взагалі. Тільки для SWM.
-
Дякую велике!! А я вже хотіла відкладати цей етап майже на рік
-
Ви подивіться відео в закріплених повідомленнях і зрозумієте, що до чого
-
Зможете працювати, ви просто вказуєте, що у вас непостійний контракт
-
Я спочатку буду йти через EOI ,а там 60
-
Listening не визначає ваш бал, по середньому CLB не рахується
-
Якщо технікум 1 рік і 10 місяців, то його треба відносити до категорії як 1 рік?, 2 роки не підходить , вірно ?
-
Все просто, ви набираєте 60 балів по цьому чеклисту? В кожній секції можна тільки 1 параметр вибирати для балів, хіба що знаєте французьку.
-
Я чула що всеодно потрібно 60
-
А якщо 30+ годдин то також можна по swm?
-
Якщо Ви по SWM подаєтесь (довгостроковий контракт, робота фултайм 6+ місяців і продовжується в того ж роботодавця), то вам ці 60 балів рахувати не потрібно
-
1 рік 10 місяців- це:One one-year post-secondary program, а не One post-secondary program ot two years or longer. Тобто 10 місяців просто нікуди не враховуються , Підскажіть будь ласка 🙏🏻
-
Я не набираю 60 через англійську .Але в мене є подруга яка може додати мені балів через пункт зв'язок з провінцією .Але я не знаю що саме їй потрібно буде для цього зробити і як це буде виглядати?
22 Jan 2023, 05:40
67087/232903
about a minute ago