Імміграція до Манітоби
-
А якщо в контракті не написано long time, тільки з якого числа почав та full time job?
-
Оце моя ситуація
-
Якщо не маєте жодного, але роботодавець готовий працювати з вами роками і надати employment letter, І це легальна робота з вирахуванням податків, то рахується за довгостроковий
-
Це лонг терм. Якщо не має кінцевої дати.
-
Дякую
-
Якщо подаватись без контракту, то вийшло 444 бала Але я ніде не вказувала, що я набираю 60 балів для спец виборки Система закине мене до спецвибірки?
-
Перегляньте Review чи якось так називається, там написано, по СВО чи СВМ ви підете
-
Балів 444
-
Swo
-
Але не зрозуміло, де вказувати, що набрав 60 балів, чи це автоматично якось рахується по критеріях?
-
Це нормально. Система перераховує бали у сотні, але не зважайте на це. Головне, що у вас пише СВО, якщо ви так і бажали йти
-
Куди закине залежить від того, чи ви вкажете про лонг терм контракт, чи ні
-
ви скоріш за вссе подавались по свм і там зараз прохідний бал 690 + я взагалі не бачив там такого балу в щоб був мінімальний для проходу
-
Дякую, так без лонг контракту закидує до СВО
-
Якщо вказали НЕ лонг терм контракт.
-
60 балів самі підрахуйте. Якщо то все добре, продовжуйте.
-
Після отримання LAA ви в системі вкажите скільки балів ви набираєте 60+.
-
Вітаємо, HUGO! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть, де можна порахувати свої бали, не можу знайти
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago