Імміграція до Манітоби
-
При чому IELTS 6.0, а не CLB
-
Рахувала на перед з 6
-
Доброго дня, друзі підкажіть, а хто в технікумі вчився як я після 9 класу. В мене атестат про середню освіту звідти. І він з тією ж самою датою як і мій диплом молодшого спеціаліста. Як мені це клеймити?
-
Чи потрібно освіту підтверджувати у WES для Skilled Worker¿ У мене дивна ситуація, я завершила курси в приватній комп’ютерній академії, 2.5 роки, та маю сертифікати про закінчення ще кількох коротких курсів. Ніби читала, що достатньо і просто перекладу, чи все ж таки це все потрібно підтверджувати¿
-
Мені потрібно планувати, щоб не загубитися в тому, що робити 🫨
-
Express Entry Federal Skilled Workers Чи MPNP Skilled Worker in Manitoba?
-
От #5 більшість забуває
-
А якщо для Skilled Worker¿
-
Для ЕЕ: 1) оцінити освіту через WES 2) більше грошей мати 3) англійська IELTS 7+ 4) відповідний досвід у TEER 0-3 5) набрати щонайменше 67 балів у ЕЕ для створення активного профілю.
-
У нього ступінь доктора і є французька плюс? 900 можливо набрати тільки з номінацією провінції хіба, а просто без цього нереально
-
Дякую всім!
-
Тільки переклад. Це все є у відео. Витратьте годину часу - і 90% запитань зникає
-
Лише переклад з печаткою перекладача та афідевітом
-
Дякую
-
Окей. Якщо я подаюся, сама через skilled worker in Manitoba, чи потрібно буде робити підтвердження сертифікатів і дипломів, чи лише переклад¿ Дякую
-
Ось детальне відео про програму Манітоби youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Тоді ЕЕ не треба взагалі сюди
-
Як ви вказували в анкеті? У мене також ситуація, сьогодні тільки побачила🫣
-
MPNP
-
Мабуть і я пергляжу 😂🙈.
22 Jan 2023, 05:40
68162/233035
3 minutes ago