Імміграція до Манітоби
-
Друзі, це запрошення на SWO чи на SWM? Дякую
-
це різне. на біженство можна подаватис з ворк перміт.
-
Все, зрозумів. Подавався на SWO. Просто в листі SW, подумав, може якост перекинуло на SWM. Дяка
-
Питання про умови для Educational assistant. Підкажіть будь ласка, якщо людина працює educational assistant term position, працює повний день але це виходить 27,5 годин в тиждень, це повний день як і у всіх працівників школи. Влітку 2 місяці вона не працює, але з вересня вона знову виходить на term position, контракт від школи. Чи можна подаватися на express of interest(а потім на PR) коли відпрацювала повні 6 місяців term position як головний заявник? І ще питання , будь ласка, educational assistant у 1-7 класах, не можу зрозуміти який це Tier? У групі вказані різні варіанти. Дуже вдячна наперед за відповідь!
-
Крім вас, цього тут не знає ніхто. Ви як подавалися? У важ же пише в ЕОІ summary яка у вас програма.
-
SWO обрвязковий екщамен
-
А з ним не обов'язково екзамен
-
То ви складали тест з англійської? Бо це як я зрозуміла Tier 3
-
Дякую гарно! Супер, вітаю вас)
-
Такие же кейс, подались на SWO
-
SW - Skilled workers. А потім вже ділиться на M - in Manitoba, O - oversaes
-
Дякую гарно!
-
Продивіться #відео і все стане зрозуміло. Ви маєте гроші? Здану мову? Набираєте 60 балів? Тоді можете дивися у сторону спецвибірки. Якщо ви не плануєте здавати екзамен з мови, то тільки SWM
-
Тоді вже спитаю за себе, я працюю в страховій, маю level 1 general insurance, це професія з Tier 3. Розібратися по якій програмі мені подаватися...вибачте що стільки питаю
-
Mykola, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
доброго всім дня, заздалегідь перепрошую, якщо десь є вже відповідь, але по чату не знайшла.. чоловік працював в Польщі 4 роки парт тайм кур’єром ( по годинам було як фул тайм і навіть більше, але в робочій умові цього немає) і роботодавець ясно що відмовляється прописувати 40 годин мінімальних на тиждень в листі. якщо буде вказано що це парт тайм і лише середня зп на місяць, чи такий лист підійде для підтвердження стажу ? чи як взагалі вийти з цього положення 🥲
-
то бідося😞 дякую за відповідь ! і мінімум має обов’язково 40 бути? чи 30 теж рахуватиметься ще фул таймом?
-
Ніяк якщо не буде вказано кількість годин або фултайм
-
і якщо я загружу наприклад документ з 30 годинами і його не підтвердять, а іншого я дістати не зможу, навіть якщо вони запросять, то нам відхилять повністю заявку?
-
У Манітобі рахується 30+ годин на тиждень. Чи буде це рахувати офіцер для Польщі, я не знаю.
22 Jan 2023, 05:40
69345/233181
2 minutes ago