Імміграція до Манітоби
-
Немає умов для терміну реєстрації бізнесу. Може бути і рік або менше, але MPNP буде додатково перевіряти такі компанії. Також будуть робити фоловап за 6 місяців після надання номінації, щоб вияснити чи все ок із працевлаштуванням головного апліканта.
-
Дякую за відповідь.
-
В середньому 5-6 тижнів
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, скільки чекали на довідку про несудимість з Польщі, хто має такий досвід.
-
Такі сюрпризи напрягають.
-
Сьогодні отримав номінацію 🥳🥳🥳 10 травня прикріпив документи . 23 червня отримав номінацію. Лист прийшов сьогодні )
-
Чекаю з 5 травня, відправила оригінал підпису, копію паспорту, копію оплати та заяву поштою. Лист давно в Польщі (бачу по трекінгу), далі тиша.
-
Дякую за відповідь
-
Це саме на номінацію? Чи на ПР? Чи і там і там?
-
Ну хоч це радує. Дякую.
-
На федеральному
-
Підкажіть на якому етапі довідка потрібна.
-
Я так розумію, що вони відправлять оригінал поштою також. Тому може бути довго
-
Колись нормальним було очікування 2-4 місяці.
-
Вітаю! Були запроси у процесі чи просто змінився статус на approved після періоду очікування?
-
Дякую
-
На номінацію
-
Напишіть їм на пошту в адміністрацію, скажіть що бачите що воно вже у них, запитайте чи вони його вже вислали назад b-krk@ms.gov.pl
-
Скажіть будь-ласка ви підкріпили тільки диплом бакалавра чи також атестат школи?
-
Народ усім привіт , вірю в силу інтернету , терміново ( дуже треба ) треба гривні на карту моно, хто може терміново обміняти хочаб 1000грн я вам долари ви мені гривні, терміново относиться життя та смерті.
22 Jan 2023, 05:40
69418/233035
3 minutes ago