Імміграція до Манітоби
-
А якщо двумовний диплом та додатки,то не потрібні переклади від перекладачів на номінацію та Пр?я вже заплуталась)
-
Це ж він?)
-
Думаю тут ви не могли такого прочитати
-
Хтось каже що все одно потрібно,хтось каже що ні. Я ніби тут читала,що потрібно все одно під печатку треба переводити🤯😅
-
Так, це афідевіт.
-
+380982211104 Полякова Вікторія перекладач Кременчук Я у неї перекладав усі документи для імміграції - не було жодних проблем Це жіночка з бюро перекладів у моєму місті, перекладає і онлайн, головне - якісні скани надіслати
-
Я не знаю.Здається це просто печатка от фірми. З того що я бачила в інтернеті то aфілевіт йде окремим листом
-
Але через EE?
-
На експрес ентрі треба веріфікувати,я це наю.Але якщо йдешь по провінціальной програмі то не треба
-
Я ішов по SWO
-
Я так розумію що на номінацію йдуть по SWO чи SWM
-
Диплом потрібно, але не потрібно в WES))
-
Не знаю на що ви подаєтесь, але для імміграції в Канаду за Express Entry треба оцінювати українську освіту на відповідність канадській у WES
-
а можливо зрозуміти яи вистачає якось?
-
Так мені не потрібно в WES. Я маю на увазі подавати на номінацію диплом
-
Маю диплом магістра на двох мовах - не перекладав Диплом бакалавра лише українською - переклав Wes усе прийняв і оцінив мене як канадського магістра
-
Раніше з ЕЕ були сроки менші, зараз те саме
-
Порахуйте свої бали по таблиці (є у закріплених). Сьогодні вже давали ссилку, де можна побачити який зараз прохідний бал.
-
трохи не розумію в чому сенс EE якщо так само ПР без ЕЕ отримуєш?
-
SWO-SWM
22 Jan 2023, 05:40
Post 70064 of 225115
4 minutes ago