Імміграція до Манітоби
-
Так, я зараз на етапі отримання номінації, але мене звільнили у зв'язку зі скороченням штату, я наступного дня повідомила про це (через закріплену форму) мені дали відповідь на наступний день, написали як тільки знайдете роботу, заповніть форму і ваша заявка буде розглянута.
-
Я саме це і мав на увазі, коли наприкінці додав, що інколи ЕЕ і провінційна програма можуть перетинатися.
-
Три тижні.
-
Доброго дня, шановна громадо! Підкажіть будь-ласка, чи можна для подачі доків на PR,самим перекласти свідоцтво про народження і завірити в іміграційному центрі на Аделаїді? Щиро вдячна за відповідь 🌸.
-
Так
-
Не переймайтеся, рано чи пізно прийде і вам)
-
По доброму заздрю Вам)) місяць тиша повна
-
Мені на роботу дзвонили десь через тиждень, а номінацію отримала через 3 тижні після дзвінка
-
@theviktory, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Во по SWM подавались ?
-
Підкажіть,будь ласка,з якої карточки потрібно платити за заявку на пр? Дебіт чи кредит? І якщо я правильно розумію,то 1365 на одного дорослого та 230 на одну дитину? Так?
-
Скільки платили?
-
На сайті IRCC всі тарифи
-
Я платила з дебітки. Але спочатку мусите підвищити ліміт на максимальну транзакцію, я ходила в банк для цього.
-
Ого! 1365???? Це де написано?
-
Це номінація.І гроші за неі повернуть. А тут ідеться про федеральний етап ПР.
-
Я читала, але читала тут раніше що 500 на дорослого
-
Не підкажу, біометрія у всіх у нас була.
-
Вам вище написали - 1365 за дорослого і 230 за дитину.
-
А що з біометрією?
22 Jan 2023, 05:40
72103/229174
3 minutes ago