Імміграція до Манітоби
-
60 днів дається, у листі це написано
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, отримав LAA, можна заповнювати( сабмітити документи на номінацію) декілька днів, або є якийсь термін, наприклад за 3 дні мусиш завантажити всі документи? Дякую
-
Добрий день, хто заповнював документи GST/HST і виявили помилку в адресі в одній цифрі , що робили?
-
Якщо є паспорт, то подавайтесь терміново і дайте пояснення, чому ви не подались вчасно. Однак, якщо ви зараз працюєте, то ви повинні повідомити роботодавця, що у вас немає ворк перміту. Бо при перевірці у роботодавця можуть бути великі проблеми
-
Бачив на ютубі 3х годинне відео стаді ґайд до тесту на громадянство, це мабуть найскладніша частина
-
Вам не треба подаватись на стаді перміт. Візітор рекорд досить.
-
так нам в аеропорту давали стаді для молодшого🤨наскільки я розуміла,рекорд для маленьких,які ще не навчаються
-
Ні, неважливо. Стаді треба обов"язково тільки для коледжу чи університету
-
Скажіть українці через Цюріх можуть без візи летіти?
-
Дякую, за транзит думаємо. А за Дублін хтось щось знає
-
В Швейцарію не потрібна віза
-
Каир-Дублін-Калгарі
-
Я летел как раз из Дублина через Цюрих. Если паспорт биометрический или вы не покидаете транзитную зону, то да. А у вас что, и в Дублине и в Цюрихе пересадки?
-
Доброго вечора всім, а мене цікавить таке питання. Голову «ламаю». Наприклад: Якщо родина подалась по swm і пройшла вже до федерального етапу. Чекає. І тут зʼявляється новий член сімʼї, як йому оформлятись в Канаді? Подаватись на pr до заявки батьків? Робити нові документи ітд?Чи новий член сімʼї буде на якихось інших умовах ніж батьки і його брати/сестри?! Дякую
-
Дитина стає автоматично громадянином канади.
-
ніяк, ви просто на федеральному етапі в анткеі вказуєте наявність дитини, її громдянство та місце проживання, а це буде Канада
-
А ми до тої дитини ніяким боком не привʼязані?! ))
-
Ніяким чином
-
Нажаль ні
-
Плюсом він не зіграє в швидкому/позитивному розгляді справі?! Дякую
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago