Імміграція до Манітоби
-
Ні, якщо ви тоді не виконуєте умови програми
-
I'm applying for permanent resident document
-
А коли це було?
-
07.02.23 отримали погодження PR
-
Я розумію Але навіщо ? Якщо балів достатньо вас все одно оберуть
-
Та і взагалі робота не мого профілю
-
Спецвибірка
-
А. А в тому повідомленні вище, наче таке почалось нещодавно
-
А навіщо вам це ?
-
Я просто думаю тепер звільнятися після року роботи, щоб підпадати під SWO
-
Якщо у вас довгостроковий контракт , вас запитає про це, і ви відповісте «так», то система закине вас і свм Ви самі не обираєте
-
Звісно Особливо, якщо працюєте. Плюс по SWM вибірка кожні 2 тижні Та нижчі вимоги до фін стану
-
Тобто краще все таки SWM? І працювати де працюю?
-
Трошки не так, здається, бо applying for permanent resident document - це подача на картку PR. Швидше потрібно пункт який стоїть вище і вже відмічений, бо людина отримала номінацію і подається на федеральний етап без ЕЕ.
-
Це ваша справа, але я би так не ризикував MPNP це економічна міграція Офіцер не оцінить ваші наміри навчатися і працювати парт тайм Вам вирішувати , але краще отримати ПР , і починати вже йти за мрією
-
Я би хотіла працювати парт тайм і більше часу приділять підготовці до єкзаменів, щоб лікарем і тут бути
-
Бо фраза "по запиту Україні" не зрозуміла. По запиту що саме? відмовити, погодити, затримати, щось якесь неясне воно🤔🤔 Яким чином Україна впливає зараз на роботу імміграційних офіцерів іншої країни?
-
А моя відповідь була на повідомлення де питали чи служба у війську може бути перепоною. Наш досвід рахується свіжим, бо служба була прямо під час війни, яка ще триває і все нам погодили. Щодо вашого повідомлення: у вас занадто мало інформації щоб зрозуміти шо там сталось по відмові. Найкраще щоб людина не кидала переклад причини IRCC, а показала прям повний текст в оригіналі. Тоді буде більш зрозуміло.
-
В вашому випадку кілька місяців служби, чи вважається це за повноцінне «служив» ще. А на стадії подачі на куает вам надходила анкета? Бо знаю людей з такими ж кількома місяцями служби, а анкета така їм не надходила й дали візу
-
так, погоджуюсь. Проте маю знайомого, йому за 60 і він був полковником поліції і у нього служба була ще з радянських часів, так йому вже більше ніж півроку не погоджують CUAET і лише дозапити шлють. У нього був високий ранг і він був на високів посаді, певно це грає якусь роль.
22 Jan 2023, 05:40
77917/233728
45 minutes ago