Імміграція до Манітоби
-
Добре, дякую за відповідь
-
Я б на вашому місці подавався, якщо роботодавець той самий і немає проміжку між позиціями
-
Тільки якщо він кохаю Манітобі усім серцем .
-
Добрий день хто може підказати, якщо у дитини свідоцтво про народження отримане у Криму після 2014 року, при подачі на pr це буде проблемою?
-
Вітаю! Чи можна включати до заявки на ПР через SWM чоловіка-іноземця, який не працює на манітобську компанію?
-
Все підходить 🤭😋
-
Видано ким? Я думаю що воно буде не дійсним, бо жодна країна не признала Крим - пісосів. І документи звідти - не дійсні
-
Добрий день підкажіть, якщо я працюю на заводі, чи можна попросити роботодавця щоб він надав лист шо для моєї позиції на роботі англійської вистачає і мені не потрібно обовязково проходити тест з англ?
-
Зверніться в ЦНАП через Дію. Можливо видадуть Українське.
-
Якщо ідете через SWM, то ваш NOC муше бути тір 0,1,2 або 3, teer це друга цифра в NOC, наприклад 72014 то це тір2
-
Тільки якщо у вас професія у відповідному teer
-
А хто замовляв довідку про несудимість з Польщі, що саме ви відправляли як квитанцію про оплату?
-
дякую за відповідь )
-
Я відправила десь 5-6 тижнів тому, сьогодні отримала.
-
Заплатила в онлайн банкінгу, через польську карту і роздрукувала квитанцію. Ви можете і через когось, але в назначені платежу вписати ім'я і данні свої.
-
Дякую
-
Чи можна не вказувати укр паспорт книжкою в анкеті на фед рівень ? В анкеті на куает вказувала, що його немає Бо не вважала це за ID
-
Ну в самій аплікації на провінцію питають чи ви та ваші чоловік мали досвід навчання або роботи в іншій провінції. Про іншу країну нічого
-
Fed level Education В Name of Institution писати повну назву навчального закладу ? Бо вона не вміщується , дуже обмежена кількість символів . Хто як робив ? Дякую
-
Так, це знаю. А якщо взагалі не на канадського роботодавця? Про це інформації не знайшла.
22 Jan 2023, 05:40
24 minutes ago