Імміграція до Манітоби
-
По сво 10+2 на кожного члена сім'ї По свм те саме, але не строго, можуть врахувати вашу зп
-
Так, теоретично може рахуватися. На сайті програми чітко пише, що має бути більше кількох місяців контракт.
-
Ні, такого там запитання в ЕОІ немає.
-
Доброго дня, хто знає чи є air brake manual на руському або на українській мові щоб підготуватись до тесту клас 1 і чи можна здати тест в десь в манітобі на укр або рус мові?
-
На це питання важко відповісти правильно на 100%. Я б вказував на провінційну етапі інформацію про роботу.
-
Продивіться #video відео і все стане зрозуміло
-
500 доларів - це плата за подачу на номінацію на усю сім'ю!
-
Це кошти для подачі? Чи щоб на рахунку просто були? Бо в гуглі пише 500$ на кожного члена сім'ї.
-
Якщо є куплена машина вартістю наприклад 10тис, її врахують? Чи обов'язково мати на рахунку
-
Ні, не врахують
-
А для чого підпис завіряти?
-
aleksey.pavliuk@gmail.com
-
Все одно не зрозуміло до кінця , як вірно сканувати ? Прям ось так покласти 2 фото разом та відсканувати на один лист ? Чи окремими файлами дві сторони ?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, по якій програмі для подачі на номінацію не потрібно здавати мову ?
-
Немає різниці, якщо чесно ) люди роблять і так і так
-
Дякую) А як тоді рахувати бали ?
-
SWM, якщо у вас професія підпадає під Teer 0-3
-
А якщо балів не хватає, і я буду здавати мову, то мій teer-0 не дає мені нічого. Я правильно розумію?
-
Так
-
Тобто якщо я маю необхідну кількість балів, то можу мову не здавати?
22 Jan 2023, 05:40
Post 79070 of 225032
12 minutes ago