Імміграція до Манітоби
-
Hey , I Am unable to find TEER of night manager in hotel, There is only i see on the website night supervisor hotel.. Can anyone help please Thanks
-
Йдете суто по чеклісту і завантажуєте усе, що вказано. National ID є в переліку документів
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка ті хто вже отримав ПР, на федеральному рівні треба завантажувати скани укр.распорта, документи підтвердження освіти? Заповнюю заявку на фед.рівні і ніде не бачу щоб це просили. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
All occupations All profiles that were not selected in the occupation-specific selection were considered. Number of Letters of Advice to Apply issued: 279 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 647
-
Вже є immigratemanitoba.com/2023/08/eoi-draw-189/
-
Вечір добрий! Чи є тут ті хто подавався по SWO на EOI за останні два тижні?
-
1.Звідки Ви знаєте коли вибірка?! 2.Ящо людину не обрали цього разу,чекати на наступну вибірку?! І так далі поки не отримаєш листа?! І через який час зрозуміти ,що ти пролетів і треба подаватися наново?!
-
На сайті вказано ) і також SWM відбувається кожного 2 тижні
-
Є люди, точно 3 аплікантів подалися за минулий тиждень
-
Доброго дня. Таке питання - хто скільки чекав на зняття обмежень з ворк перміту? Вже 3 місяці, а поки що все глухо. Подавався через імміграційний центр, з формами питань не повинно бути, їх і немає, просто все стоїть і не рухається)
-
Там вказано що через рік, якщо не вибрали за рік Вибірка кожні 2 тижні по SWM
-
Дякую! А як часто відбувається вибірка по SWO?
-
Доброго дня , також чекаю більше 3х місяців .
-
Дякую що відгукнулися! Значить не одиничний випадок. Я думаю, я їм феб-форм подам після того, як у мене термін з листа первинного пройде. Якщо будуть новини – напишу
-
Таке запитання, переклад українського паспорта і біометричного потрібний для подачі на PR? І ще одне, довідка про несудимість з ДІЇ, її потрібно завіряти? Там штамп і підпис є.
-
150 днів зараз очікування
-
Один раз на місяць
-
Дякую, вибачаюсь – це власний досвід чи спостереження за групами? Поки у Вінніпезі здається найдовший період очікування, сам чекаю – у Ванкувері друзі за 1,5 місяці отримали🤷🏻♂️
-
Один місяць
-
В бест вестерн готелі ще можна зробити сін і мед картку?
22 Jan 2023, 05:40
79476/234664
4 minutes ago