Імміграція до Манітоби
-
Але знайомі не дуже хочуть аби їх вказували
-
А Ви часом не знаєте скільки це часу займає? І чи будуть проблеми з поясненням, чому я це роблю
-
Тоді (нехай мене поправлять, якщо хтось знає краще) вказуйте цих знайомих, але без позначки "будуть підтримувати мій settlement plan"
-
Система не хоче далі пускати, пише виправити невідповідність. Чи просто почекати поки з плине термін подачі і заповнити все знову?
-
Та чому? Є успішні withdrawal. Навіть на федеральному етапі відкликають люди свої аплікації після оплати. Трьох людей у цьому чаті знаю, які відкликали свої аплікації на федеральному етапі. Просто зупинили процес імміграції
-
Я написала їм листа, чи взагалі я зможу одразу після відміни податися на SWO, якщо комусь цікаво - поділюсь відповідю
-
І Вам дякую, пане Вес😎
-
Я вже її засабмітила 😞 Не чула ще ні від кого поки що успішної відміни
-
Так
-
Ні, не впливає на бали я все одно вище 725 без друзів або родичів, тому не планувала їх вказувати. Є просто знайомі з якими вже подружилися і розспілкувалися в процесі переїзду.
-
І Селпіп?🥹
-
Так в чому проблема? Пишіть листа та відкликайте заявку на номінацію.
-
Дякую!
-
Для всіх: при формуванню ЕОІ pdf вказано, яка програма вам підходить після відповіді на всі запитання. SWO - спецвибірка або SWM.
-
Дякую
-
От би хтось з’явився тут, хто успішно відкликав заявку по SWM і подався по SWO, і поділився досвідом 🥹
-
Тоді питання 1) чи важливо, що немає близьких друзів, якщо вказали "є", для swm 2) чи є в вас хоч якісь, щоб вказати 3) чи готові ви відкликати номінацію і податись ще раз "нормально" 😅
-
Вже майже рік
-
Все рахується, навіть прострочені IELTS.
-
Саме так
22 Jan 2023, 05:40
Post 84096 of 225069
3 minutes ago