Імміграція до Манітоби
-
Ми робили у @Anastasiia_FidemMoris Це українське бюро перекладів, рекомендую їх, зробили ідеально
-
@western9 Підкажіть, будь ласка, якщо ми змінюємо адресу, то піар картку змінювати ж не потрібно, бо на ній немає ж адреси?
-
Доброго дня Чув що в Бест вестерні зараз можно до міграційного консультанта онлайн зареєструватись Чи не могли би скинути посилання
-
Ні, не потрібно
-
Так
-
Може комусь буде корисно також.
-
Прийшла відповідь.
-
Дякую, що ділитесь цією інформацією!
-
Вітаю 😊 Можливо я із цікавим питанням, але для повного спокою: Якщо ми летимо у відпустку на тиждень, нам же лише потрібно мати діючий паспорт з візою і все? Чи потрібно work permit? Маю страх, що вилетимо з Канади і не зможемо повернутися 😅 Я нібито і розумію, що він не потрібен. Але who knows )
-
Вітаю. Якщо вчився у Литві семестр по обміну Нарахував 77 днів але з перервами, часто їздив до дому на пару днів.. Чи потрібно брати у Литві довідку про відсутність судимості ?
-
Я зрозуміла. Щиро вдячна за відповідь!
-
Потрібен ворк перміт з собою. Якщо він буде вас пропустять в зону вильоту, якщо не візьмете, то направлять в іміграційний відділ в довжелезну чергу виявляти чи Ви тут легально чи ні. Зазвичай там багато людей, 2 години точно простоєте.
-
Отакої 😲 Дякую!
-
Потрібен перміт
-
Не знаю, це досить дивно звучить, якщо чесно
-
Це скоріш за все якийсь збій, як було із виплатами на дітей
-
Це не через позначку, таке бувало масово
-
Вони телефонували кудись і їм пояснили, що без цієї позначки не дадуть, треба міняти
-
Система не пропускала навіть їх номера
-
А як це повʼязано? Вони мали заповнити онлайн форму і не вантажити сам wp
22 Jan 2023, 05:40
84694/234728
42 minutes ago