Імміграція до Манітоби
-
Це правда. Купа пустих балачок засмічують простір. Срач - це наше всьо. Якщо деякі люди у цій групі по імміграції, то ж мабуть не просто так.
-
Сумно
-
Хтось чекає з травня
-
От блін , прогавила((
-
Вчора дівчина така була, в червні подалась .
-
Доброго дня ! Будь ласка дайте посилання на нову програму для медичних працівників ( провінція Манітоба) Може вже хтось подавався за цією програмою і має досвід .Дякую .
-
Скажіть дякую їхнім страйкам.
-
зараз AOR чекають місяцями
-
Підкажіть будь ласка. А чи правда що на федеральному етапі українців зараз розглядають швидше. Раніше бачив що багато хто у чаті отримав погодження менше ніж за три місяці після AOR ?
-
Це скоріше виняток. Але так, вже кілька людей в чаті писали свої таймлайни і в них після AOR проходило 3-4 місяці. Але це не правило.
-
Подався у червні, ще чекаю. Цікаво, але здається що в Альберті, не такий величезний наплив, в мене бухгалтер там отримала номінацію за місяць. Але враховуючи що вона проробила рік (там тільки через рік можна подаватись) строки однакові що тут що там
-
Я в кінці квітня, теж чекаю.
-
У мене взагалі важка ситуація. Роботодавець знає що я не можу змінити роботу і попросту не підвищує зарплату. Навіть нові люди які нічого не вміють на старті отримують більше ніж я. Мінімалка виросла з 12 до 15 проте моя зарплата всього навсього на 4% дай то за рахунок профсоюзу. Нехай "міграційні офіцери з чату" це читають і приймуть міри до зміни умов програми. Роботодавці користуються цим
-
Ви можете змінити роботу, для цього є спеціальна форма і MPNP дуже швидко погоджує ці запити
-
Мабуть,має прийти лист на електронну пошту
-
Ще received?
-
Зрозумів, дякую питань немає.
-
Так, в одному з закріплених є посилання. Ви показуєте новий оффер і офіцер погоджує зміну
-
Навіть до отримання номінації ?
-
Amoxicilin
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago