Імміграція до Манітоби
-
громадянства не можуть лишити
-
Ви коли заповнюєте анкету, то першим кроком ви ставите галочку, що маєте щирий намір оселитися в Манітобі. На цьому вам і дають номінацію. Дехто може поїхати з провінції, але є вибіркові перевірки і можуть лишити PR і навіть громадянства, якщо знайдуть що ви навмисно збрехали
-
Ну ви що))) Тут більшість мігрантів так робить)
-
Я не в вас особисто це запитую, я просто почула інформацію і цікаво було почитати, що люди знають на рахунок цього, це не мій досвід, я свій вибір зробила вже давно))
-
Близько 85% іммігрантів з ПР залишається у Манітобі. Дивіться статистичні джерела. Тому ніяк не "більшість" їде геть.
-
Дивний коммент. Ви запитали в чаті, вам відповів учасник чату. Вам не подобається відповідь. Ви думаєте, що тут зразу всі будуть давать поради як нарушати? Так, такого обмеження не має, щоб жити тільки в Манітобі, але я вам навела ваші обов'язки. Чи ви будете їх дотримуватися, чи ні - ваше діло і на вашій совісті. Адміни чату говорять, що 80% залишається в Манітобі. відповідно 20% їде. Це ви хотіли почути? Випадки є.
-
Вибачте, що був дивний коментар)
-
Це не заборонено, можна так зробити, але є багато але… наприклад через 5 років буде подаватися на громадянство, зʼясується, що одразу переїхала і не ясно як зреагує офіцер. Який офіцер попадеться, яка буде ситуація, ніхто цього не знає на перед
-
Звісно, що переїжджати можна. Це не вплине на ваше громадянство. В той же час багато імміграційних консультантів радять прожити 1-2 роки у провінції, де ви подавалися, бо гіпотетично можуть виникнути запитання при продовженні ПР картки. Хоча я такого ніколи не зустрічав. Переїжджати можна умовно хоч на наступний день після отримання ПР карток, але я особисто знаю таких людей які так зробили через те, що вже була у наявності джоб офер з вищою зарплатою, а в інших у дитини виробилася алергія на мороз. Це все серйшоні причини для переїзду
-
яке відношення це має до іміграційних питань? Ви ж запостили то в інших каналах вже
-
Доброго дня. Шукаю кімнату з гарною транспортною розв'язкою. Дякую.
-
Все одно мусите щось написати, хоч контакти минулих співробітників. У полі additional details вкажіть, що даний досвід не клеймили для балів, бо не можна підтвердити документально
-
Під час SWM ви всі ваші кроки маєте наперед узгоджувати із офіцерами, інакше це може бути причиною відмови у номінації. Якщо ви подалися по SWM від одного роботодавця і там працювали фултайм, а зараз пішли до другого фултайм без погодження MPNP, то ви порушили умови програми.
-
Підскажіть, будь ласка, заповнюю аплікацію на провінційну і там треба вписати усі роботи за минулі 5 років. А де там брати ту контактну людину? Якщо я не клеймив бали за цю роботу, в мене немає довідок з цієії роботи
-
Позиція і компанія та сама. Просто якщо пішов працювати ще на одного роботодавця як фулл тайм, а тут залишився на парт тайм але пропрацював вже 6 міс чи це ок?
-
Має бути не менше 30 годин на тиждень, але у будь-якому випадку ви повинні це узгодити із офіцером перед переходом на іншу позицію.
-
Дякуємо @Keieefai (Айма) and Welcome Place за захід! Дуже багато людей було на заході (на фото 50%), обговорили імміграційні програми та де шукати інформацію про критерії програм.
-
Якщо по swm проробив 6 міс фулл тайм і перейшов на парт тайм чи можна так? Чи потрібно і далі працювати фулл тайм?
-
Добрий день. Заповнюю аплікацію на номінацію. У чоловіка два дипломи магістра, але один диплом без додатку. Чи вказувати в анкеті освіту де немає додатку або можно вказати лише одну вищу освіту з повними документами? Дякую!
-
@Alonaoliinik
22 Jan 2023, 05:40
86698/233039
less than a minute ago