Імміграція до Манітоби
-
перміт же не підвязаний до паспорта. Що значить новий перміт у новий паспорт? Зазвичай термін перміту не довший ніж термін дії паспорту
-
Привіт, тільки відправила емейл їм, щоб точно дізнатись, почекаю, що відповідять - скину усім
-
так, подаватися буду з тим що є, але коли погодять новий ворк перміт у новий паспорт, думаєте варто їм надіслати погодження від IRCC, а коли прийде фізичний, то прикласти скан?
-
Ви надаєте чинний ворк перміт на момент подачі
-
просто я змінювала ворк перміт на опен ворк перміт, мені перш надсилали погодження і номер нового ворк перміту, а згодом вже і паперовий варіант на пошту. думаєте офіцерам підійде перш лист з номером з IRCC, а потім і скан вже готового документа? вибачте за питання, просто реально не можу вкласти все в голові
-
Після отримання ПР. Ви гроші маєте мати протягом усього процесу імміграції
-
Так і надавати нові документи
-
Привіт. Цікавить чи можна кошти які будуть доказом сетлментфандз (10+ cad) прр прдачі на номінацію/pr використати на оплату першого внеску за житло (кредиту)?
-
просто повідомляти і писати їм про зміни буде достатньо?
-
Ви їх не заплутаєте
-
Все є на сайті. Дивіться вимоги там
-
в теорії можна зараз податися на новий ворк перміт в новий паспорт, але плутати офіцерів з подачею перш одних даних, потім інших
-
А не підскажите до кого можна звернутися? До ірсс?
-
Думаю, має вистачити..
-
по підрахунках якщо взяти максимально 6 місяців на очікування номінації, то мала би отримати в травні нехай в червні подамся на федеральний залишиться +- 8 місяців навіть не знаю чи цього достатньо аби отримати номер і податися на новий ворк перміт..
-
Не в курсі щодо цього.
-
Тільки в цьому питання
-
Так, це я вже бачив, але не можу зрозуміти чи підійде Getaway Process чи треба йти звичайною процедурою
-
маєте оновити ворк перміт. Візу можете не поновлювати якщо не плануєте перетинати кордон до отримання ПР. НУ і як вище написали - АОR має бути від федералів
-
Так, можна буде податись на новий ворк перміт. Однак ви повинні мати AOR на федеральному етапі для цього. Це номер підтвердження. Номер може прийти за кілька місяців тільки. Зважте, що у вас має бути дійсний паспорт потягом усього процесу імміграції
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago