Імміграція до Манітоби
-
Дякую 🙏😊
-
Зробіть переклад усього, згодиться. Основне: свідоцтва про народження дорослих та дітей, про шлюб, дипломи та додатки.
-
Ще підкажіть будь ласка, чи треба робити переклади якихось документів на англійську перед тим, як летіти, чи все треба робити вже в Канаді? (Свідоцтво про шлюб, паспорти може та інше?)
-
Щиро дякую❤️
-
Доброго дня. Така ситуація, забрав паспорт після вклейки візи ,одразу не помітив ,лише через декілька днів що у візі одна літера паспорта не вірно. Чи потрібно її переклавати,чи можливо вона вважається дійсно? Номер паспорта FF ,а на візі FP
-
Вітаю Ось, будь ласка, покрова інструкція на перші 30 днів www.gov.mb.ca/asset_library/en/manitoba4ukraine/welcome-package-2023.pdf
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка чи є десь інформація, або інструкція, що робити по прильоту.. де подавати на допомогу фінансову, де купляти карточки, чи можна заселитися в готель безкоштовно,з ким св'язатися з цього приводу, в який банк йти щоб придбати карточки і відкрити рахунок.. будь ласка хто може докладно розповісти як що робити, або має якусь інструкцію.. я буду дуже вдячна, бо в голові каша, що робити по прильоту і в якій послідовності не розумію.
-
У Вінніпезі можна зробити самому переклади та безкоштовно їх завірити в іммігрант центрі. Якщо давати перекладачам, то нема різниці де і коли перекладати. Перші тижні чи місяці життя Вам можливо нічого й не потрібно буде. Максимум - свідоцтва про народження дітей.
-
Дякую за інформацію 😊
-
Доброго ранку, якщо відкликати заявку MPNP то коли потім з нову можна подаватись але з другої країни ? Дякую 🙏
-
Доброго ранку усім,чи хто зна,якщо відпрацював пів року в одного роботодавця,а потім без перерви почну працювати на другого роботодавця,то вже через рік можна подаватися на ПР,та зазнати що маю 1 рік стажу в Канаді?
-
Підкажіть, будь ласка, бо щось не можу знайти схоже питання щоб піднімалось
-
Доброго дня. Якщо за останні п’ять років я 3 роки перебувала в декреті, то цей період рахується як work experience? Чи його не враховувати і як цей період тоді правильно вказувати вподальшому?
-
Друзі, тут багато хто пише про афідевіт, якщо такий документ це підходить для подачі на номінацію?
-
У мене на всіх перекладах так, на вашому не бачу такого
-
Ага, супер конфіденційність
-
Хтось піде і на атестат відкриє кредит в Приваті? :)
-
Видаліть це негайно. Це Ваша особиста інформація. Достатньо скріна з печаткою
-
Vitalik, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Запитаю ще раз, чи підходить це підтвердження перекладу для подачі документів на номінацію? Можливо хтось подавався з перекладом від даної фірми?
22 Jan 2023, 05:40
Post 88251 of 225051
5 minutes ago