Імміграція до Манітоби
-
Не знаю) але кажу, що я особисто спілкуюся із двома апліканатми, які отримали такі повідомлення. Мусіли створювати нові аккаунт (так MPNP сказали) і наново чекати SWM вибірку. Можливо це не вашьі випадок, і все буде гаразд
-
Підкажіть, якщо я працюю на одну и ту ж невеличку компанію, але в неї змінився власник - це не перепона подаватись по SWM? Чи потрібно заново відпрацювати 6 місяців? Ніби усе інше залишається без змін.
-
Тоді виходить, що в спеціальні draw для українців потрапити можно навіть і з довгостроковим контрактом? Якщо буде вибірка ?
-
Я б не переживав. Чекайте 48 годин і подавайтеся. Деколи система також робить помилки і через 24-48 год приходить уточнення, що аплікант був відібраний помилково. Я знаю таких 2 кейси
-
Друзі в аналогічній ситуації, зловили слот після 7 вечора, і терміново полетіли в Торонто. За 3 заплатили по $600 за квиток.
-
786 вказано
-
1000 бальна шкала для всіх програм, те тільки для SWM. У вас скільки балів по ЕОІ?
-
Це я розумію. Паспорт закінчується у жовтні 2024 року. Але треба терміново зробити новий паспорт, щоб мати змогу податися на подовження WP (до 31.03.2024). Питання в тому, що ніяк не можу зловити вільні слоти на запис в консульство. Через те може так статися, що новий паспорт зможу зробити вже після 31.03.2024. Читаю, що люди чекають на нові паспорти 5-6 місяців. Тобто податися з новим паспортом на подовження WP до 31.03.2024 можу не встигнути. Тому і питаю як ще можна буде подовжити WP? Зараз ми в очікуванні номінації (10 жовтня буде 3 місяці)
-
Написано що мене « qualify as a Skilled Worker in Manitoba “ і дали пише перелік балів , що я набрала (1000 система) А в цій вибірці на сайті вказано, що eoi були розглянуті тільки якщо : і один із пунктів , якщо ви набрали 60 балів
-
Це нічого не означає, вас вже ого можуть номінувати по SWM. Ви перевіряли ЕОІ? Система вас визначила на SWM? Дуже багато людей роблять помилки
-
В мене така ж ситуація
-
Якщо у вас буде недійсний паспорт під час імміграційного процесу, то вам зупинять процес або відмовлять.
-
Щасливі люди, можете міняти роботу скільки хочете…
-
В мене так само
-
Добрий вечір . Кому сьогодні прийшла LAA? Я трошки в шоці , я вказувала що в мене довгостроковий контракт , розраховувала на SWM, сьогодні була спеціальна вибірка для українців , саме SWO на 60 балів, і я отримала LAA, як таке може бути? Ще й в аплікейшн я бачу пораховані бали по 1000 бальній системі
-
Ні, ми не віддавали свої. Взагалі можна мати одночасно два діючі закордонні паспорти.
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Дякую
-
Тут не знаю. Я працюю вихователем і в мене нема 2 місяців не робочих. Всі не робочі дні не з моєї вини оплачуються. Теоретично, є фул тайм джоб офер і місце за вами зберігається, якщо ви не працюєте, тому не має бути проблем 🤷♀️
-
Якщо срок дії паспорта вийшов, його також забирають якщо ви не напишете заяву що хочете його залишити. В мене 3 паспорти на руках ( 2 діючих і один анульований, бо срок вийшов) а в чоловіка 4 ( 2 діючих, 2 анульованих). Якщо їм не сказати, що ви хочете зберегти паспорт, тоді вони їх забирають.
22 Jan 2023, 05:40
Post 88972 of 225300
4 minutes ago