Імміграція до Манітоби
-
Якщо потрібні всі доки: SIN, страхування і запис на мед огляд то достатньо одного запису?
-
Ой , українською, вибачте
-
то вміти треба...
-
Це ж не є проблемою, якщо я почну все спочатку?
-
Для імміграції повинні бути дійсні паспорти
-
якщо компанія не манітобська, вона не підходить для номінації я правильно зрозумів?
-
Дякую!
-
Дякую. Ні, не дуже підвищує, але так як часто пишуть, що все треба повідомляти, то не впевнена чи потрібна ця інформація їм чи ні
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
як записатися?
-
Бест вестерн, по запису
-
Я чув, що десь є безкоштовний експерт з імміграції в середу, може хтось поділиться інформацією?
-
Так, зараз дещо довше це все робиться
-
Але щось виглядає що швидко ми це все не зробимо
-
Добре дякую:) бо ми приїхали вже 1,7 тому а мама зараз знайшла роботу з людьми похилого віку і треба швидко це все робити
-
🥴🥴🥴🥴
-
Доброго дня активно перечитую багато інформації на офіційному сайті і тут, але залишились питання і чесно кажучи постійно виникають нові, коли вже начебто все ясно. Отже прошу про допомогу. 1. Програму за якою ми йдемо обирає аплікант чи офіцер? 2.Чи на всіх програмах SWO та SWM потрібно показувати гроші. Бо скажемо так зібрати і показати щей не використовувати кошти на сім'ю з чотирьох людей те ще завдання!?
-
я робила ще у січні. То у мене все зайняло 1 місяць. Це швидко. Зараз, кажуть, довше займає часу. До 4 місяців
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
І може хтось знає як це зробити ??
22 Jan 2023, 05:40
Post 90138 of 226054
about 2 hours ago