Імміграція до Манітоби
-
Даруйте
-
Маєте рацію
-
Дякую
-
Ні.
-
Підкажіть будь ласка чи потрібна евалюація диплому для другорядного апліканта на федеральному рівні?
-
Hhiik Vghk, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Якщо хочешь змінити роботодавця по SWM, то потрібно, як тут пишуть "дозвіл від офіцера". Під цим "дозвілом" мається на увазі заповнення форми на зміну роботодавця та завантаження нового joboffer на сайті Манітоби?
-
Привіт, хто на федеральному етапі(ще краще хто отримав) і жили в Польщі, напишіть будь ласка, є питання про «previous country of residence» як ви саме запивнювали дати про іміграційний статус
-
Як я бачу по сайті то так, іншого варіанту там немає, головне це чекати відповідь чи погодять
-
Не просто заповнити форму, а дочекатись відповіді від МПНП
-
Якщо по закону канадському, то все вірно - маєте і тут сплачувати з міжнародних доходів, бо ви є канадським податковим резидентом🤷🏻♀️
-
Ну от, я таке теж чула від бухгалтера хлопця, і ще здивувалась, як це люди мені з України платять на укр картку, а податок я маю платити тут 😳 Тому дуже дякую за контакт!
-
Клієнтів більше в Україні) а платити закордон зараз нема змоги в Україні. Тому поки так.
-
А якщо людина ще й подає банківську звітність у якості POF до своєї аплікації на PR, то там же ж якраз все буде видно)
-
Якщо це незначні суми, питань не виникне
-
Звичайно можна приховувати свої доходи в Україні від канадської податкової. Проте якщо цими грошима користуватись в Канаді, то чи не виникне у CRA до вас питань з цього приводу? Адже ж в Канаді ви щорічно звітуєте до податкової. Хіба ми говоримо про якісь незначні суми і готівкою.
-
Ви можете не вказувати свої надходження в Україні до CRA. Вибір, безпосередньо, за вами
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи можу я перекласти трудову книжку і відправити як докази? чи просто написати немає доказів? Бали брати не буду.
-
Якщо вона резидент Канади то зобовʼязна усі доходи звітувати у CRA🤷🏻♀️ Уточню - будь-які доходи чи в Канаді, чи поза її межами.
-
Людина не зобовʼязана оподатковувати свої надходження в Україні будучи в Канаді
22 Jan 2023, 05:40
Post 90213 of 224722
30 minutes ago