Імміграція до Манітоби
-
Вибачте будьласка.
-
Спілкування в групі УКРАЇНСЬКОЮ мовою!
-
Є свідотство про шлюб
-
Ви одружились по скайпу ?
-
Так, можете додати чоловіка. Однак, будьте готові додавати докази ваших стосунків
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось підскажіть що робити. Ситуація така: відправила документи на провінційну програму і чекаю 2 місяці, ще заявка в статусі "отримано". І зараз одружилась (до того в заявці- я розлучена) , чи зможу я зараз змінити статус сімейний та додати чоловіка? Він не українець (Молдова) , куєт не має , візи теж. І чи зможе получити pr по моїй заяві. І де можно дізнатися стосовно візи для нього в Канаду ? Дуже дякую за відповідь Може є хтось, хто може проконсультувати . Дякую
-
Я зараз виїхала до Болгарії і тут одружилась (на работі відпустка)
-
Пів року тому там усе рам роздрукували і сказали приїхати як задзвонять. Тиждень тому сказали,що треба будо принести усе вже роздруковане. І завірили одразу, але там усього було 3 документи
-
Доброго дня ,підкажіть підходить довідка про не судимість с Дії,в Тік тоці якийсь блогери говоре що не підходить?
-
Використайте пошук
-
Якщо МПНП погоджує зміну роботи, вони надають нову номінацію, яку потрібно загрузити для федералів
-
Так, я бачила в інста цей нонсенс. Вище обговорювали вже це. Черпайте інформацію звідси, а не з соцсторінок 🙏 нехай щастить
-
Хіба таке є? Повідомляють тільки МПНП, бо це умови для отримання номінації.
-
Поділіться будь-ласка посиланням для того щоб повідомити IRCC про зміну роботи та завантажити нову номінацію, в пошуку чату тільки знайшла посилання на MPNP
-
Якби WESу давали $1 за кожне питання про довідку з ДІЯ, то він би вже був retired достроково :)
-
Ну якщо в ТікТоці кажуть, то так. Ба більше, бачив там же, що якщо прилітаєш у Манітобу з Онтаріо чи іншої провінції, то перебіжчики отримують 10 ударів лозиною перед Сіті Холом. Мер власноруч карає.
-
Це у вас так?
-
Доброго дня. Хто вже подавався на pr і перекладали документи в Україні, підскажіть будь-ласка контакти
-
Хтось народжував у процесі очікування номінації? Треба буде додати в анкету, що народилась дитина?
-
Перекладала тут, все зробили швидко і правильно, рекомендую @Anastasiia_FidemMoris
22 Jan 2023, 05:40
Post 91745 of 226050
about an hour ago