Імміграція до Манітоби
-
Поки немає програми, то немає ще ніяких точних даних з приводу документів. Треба чекати на 23.10 і вже тоді все стане ясно. Наразі, вся інформація з приводу якись документи треба чи якісь не треба, чи це буде схоже на щось з того що вже є - то все поки фантазії та спекуляції 🥲 Особливо це практикують всілякі фірми, яким кортить грошей заробити🙈🙈 Того всі чекаємо на офіційну інформацію від IRCC. Теж в очікуванні для мами🤞🏼🤞🏼
-
Ви вказуєте те на що маєте стейтменти і ті гроші , що вільні. По правилам автокредиту вам не заборонено мати сейвінгс? )
-
так якраз в тому і питання.. або я щось не правильно зрозуміла, або мене :) мені вище написали, що я маю декларувати гроші вже при подачі EOI, а потім в аплікації на номінацію їх підтверджувати я на момент подачі EOI матиму з 2$тис. Але при подачі на саму номінацію підназбираю і буду мати з 4тис$ якщо додати ці 4тис$ + вартість авто (16тис$) і - кредит (20тис$) = вийду в 0 то питання чи можу я вказати ці «вільні» 2тис$ наразі, а потім вказати вже більше що назбираю + вартість авто в assets і кредит і вийти в нуль? вибачте, але в мене вже голова кипить просто
-
Якщо Ви хочете зробити велику покупку після подачі
-
Якщо ви подаєтесь по SWM, мені відповіли, що ви можете використати ті кошти, що заклеймили
-
Так а як це відноситься до EOI, пишіть ваші вільні кошти...
-
у подачі аплікації на номінацію ваші борги, включно вкладка кредити
-
Де ви питания про ваш кредит бачите?
-
тоді я вкажу тільки, допустимо, ті 2$ що я маю а потім вже буду вказувати кредит на авто і в будь якому випадку тоді вийду в мінус бо мої власні збереження ажніяк не перекриватимуть суму кредиту..
-
Там не питають про ассетс, почитайте уважно, що там написано: Please enter the amount of liquid, transferable settlement funds available to you (CDN$):
-
від 6 міс по SWO відпрацювали 6 міс і звільнились/змінили роботу тощо по SWM від 6 міс і продовжуєте працювати на того ж роботодавця
-
Це я розумію, але при подачі на номінацію вказуватиму кредит в debts (~20тис$), а у assets власні гроші + вартість авто і фактично надіюся з цим всім вийти в нуль хоча би
-
Скажіть будь ласка, а на swo-swm потрібно саме 6 місяців на одного роботодавця? Якщо я працював 5.5 місяців і звільнили - то все з початку?
-
Машина це не гроші. Ви на гроші маєте стейтменти з банку надати.
-
Добрий день, підкажіть що робити в такому випадку, я при подачі EOI вказав 2 роки роботи за останні 5 років, employment verification letter маю тільки від роботодавця з Вінніпега за 8 місяців роботи, тепер мені потрібно заповнити повну заявку на номінацію від провінції, що робити з підтвердженням роботи?
-
Доброго дня . Підскажіть щось за нову програму 23 жовтня (в вінніпезі донька має громадянство ) . Чекати на нову програму ? І які зараз підтягувати документи ?
-
ризикувати все таки не дуже хочеться а буде проблемою якщо я зроблю так як описала вище? тобто вкажу що маю 18000$ на момент подачі ЕОІ (включно з авто), а на саму номінацію вже підтверджу більшу суму 20000$ (вкл з авто)?
-
Ну якщо знаєте такі кейси, то мабуть ок. Я не знаю таких :)
-
то радите заповнювати EOI коли буду мати гроші аби вийти в нуль з кредитом? до речі, спілкувалася з дівчинкою одною, вона подавала на номінацію мінус через кредит, але номінацію отримала, все ок хоча може то як на якого офіцера теж попадеш
-
Так, гроші ви декларуєте під час ЕОІ. Ну подавати -$ думаю точно не варто.
22 Jan 2023, 05:40
12 minutes ago