Імміграція до Манітоби
-
Та ще таке питання цей зв'язок з провінцією має часові рамки Чи я зможу і через 10 років це клеймити
-
Це не зв'язані речі між собою. У будь-якому випадку ви повинні розписати все у settlement plan, що ви будете робити в Манітобі по приїзду.
-
Питання не виникнуть чого поїхав з Канади
-
Ви зможете подаватися по SWO поза Канадою, обов'язково потрібно мати 60 кваліфікаційних балів, потім загальний пул SWO, якщо вже не встигли пройти спецвибірку. У вашому випадку 6 місяців роботи фултайм на одного роботодавця буде зв'язком із провінцією, 12 балів згідно кваліфікаційного self-assessment worksheet. Тест, гроші обов'язково.
-
Я трохи в них путаюсь ще
-
Ви маєте на увазі бали там де 600-700 чи там де ці 60
-
Я ще додам, що якщо пройти загальний пул SWO виключно із роботою як зв'язком дуже важко, там бали постійно високі. Деколи навіть важче ніж Express Entry
-
Щиро дякую.
-
Через 10 років не буде спецвибірки для українців. Думаю, що її припинять після завершення дії CUAET, після березня 2024 року.
-
Хто може підсказати , Як правильно вказати part time job в Personal History? Дякую )
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка,я здавала ielts но по reading, speaking не вистачило по 0,5 бала. Чи пройде це ,чи треба перездавати?
-
По сво вибірка тільки за рахунок цих 60 йде тобто в кого наприклад 70 той отримає пр Чи коли ти набираєш 60 то йдеш до виборки там де 600 - 700 балів і тд
-
Є дві вибірки, для SWO (перед подачею ЕОІ ви повинні набрати 60 кваліфікаційних балів) і SWM (для тих хто працює у Манітобі). Якщо ви вже будете за кордоном і захочете податися через Манітобську програму, то ви можливо зможете кваліфікуватися для SWO.
-
Дякую
-
У закріплених є калькулятор, передивіться, який у вас CLB.
-
Ні, для того щоб взагалі взяти участь у вибірці, ви повинні набрати не менше 60 балів. Тільки тоді ви зможете попасти у загальний пул SWO. Останній бал там був 708. Переважно там дуже високі бали. Для українців зробили окрему вибірку, яка буде тривати до березня 2024. Там потрібно якраз набрати не менше 60 балів, обов'язково мова та гроші, зв'язок із провінцією. Для українців немає конкуренції, всі, хто набирає 60 балів, отримає LAA. Але це не означає, що буде надана номінацію, а тільки дозволяє подалися на номінацію без конкуренції. Там також є відмови як на провінційному рівні, так і на федеральному. Одним словом, спецвибірка для українців НЕ означає гарантовану номінацію з подальшим отриманням ПР.
-
Ну я так написав, хай краще людина або поспішить податися, або вже тоді розраховує на загальний пул SWO
-
Не факт, що спецвибірка буде до березня 2024. Це поки здогадки
-
Припустимо кандидат йде через загальний пул SWO (не спецвибірка) Беру максимальні бали. Фактор 1 Мова CLB 8 за чотири секції +100 балів Фактор 2 Вік 21-45 +75 балів Фактор 3 Робота, 4 з 5 років +75 балів Фактор 4 освіта магістр +125 балів Фактор 5 Зв'язок з провінцією через роботу у минулому +100 балів. Підсумок 475 балів. Це для ідеального апліканта. Найменший бал по цій вибірці був 601 з серпня 2023.
-
Дуже дякую!
22 Jan 2023, 05:40
98747/233035
3 minutes ago