Імміграція до Манітоби
-
Я так розумію, що в паспорті громадянина України треба переклада тільки сторінки, де є вписаний текст з моїми даними та сторінки з прописками? Пусті сторінки можна не сканувати взагалі?
-
Доброго дня підкажіть маю диплом бакалавра ,він на половину Український на половину англійський ,мені його потрібно перекладати?Дякую
-
Так ,зрозумів
-
Так.
-
Так, сьогодні вибірка
-
Це сьогодні прийдуть LAA тим, кого по SWM обрали?
-
Ооо, а якщо вчора подались, то можуть сьогодні відібрати?
-
Якщо ви вносите зміни у кількість років, які впливають на бали, то це критично. Потрібно пересабмітити ЕОІ.
-
Я вже внесла, коли засабмітила всі доки
-
Тоді як ви їх зарахуєте, якщо не працювали?
-
Ні, не працював
-
Ви працювали в той холідей?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, Holiday можно зарахувати до 30 робочих годин на тиждень? Як що не хватає годин?
-
Ну я спитав, просто за цей день мені заплатили гроші.
-
Можливо вже 100 раз питали, але не можу знайти знову, чи підходить переклад у звичайного перекладача з України з печаткою ?
-
А, зрозумів. Якщо цей платіж за цей холідей буде відображений у вашому пейстабі кількістю годин, то так, рахується.
-
Підходить. У чаті є зразки підписів, печаток і контакти перекладачів.
-
Ні, українські перекладачі вже є кваліфікованими Ви завіряєте лише власний переклад, бо навряд чи є перекладачем із відповідною освітою і печаткою
-
Після перекладу потрібно завірювати в імігрант центрі? якщо це буде украінський перекладач
-
Абсолютно
22 Jan 2023, 05:40
79401/233176
34 minutes ago