Імміграція до Манітоби
-
Там не захотіли заморочуватись - Ваш знайомий погодився…ось і вся історія
-
Історія знайомого - це тобто «не вклеюють вже ніде» ? Ви із-за однієї історії тепер переносите це на всі відділення ДМС?
-
Фото вклеюють в Україні 😌 Проте лише в ДМС
-
Ні, не показник. І ні, із фото мороки більше, ніж автоматично заповнена заява-анкета в ЄДДР 😌
-
Підскажіть будьласка у кого є вже досвід, якщо не можу скачати ОК5, але є ОК7, це ж також можно прикріпити до довідки з роботи?
-
Привіт всім.Питання.Скільки чекати від assessment in progress до фінального рішення MPNP ?
-
Так. Але якщо на провінційному рівні клеймили бали за якусь роботу раніше, то варто додати також і той референс по тій роботі також.
-
привіт, така ситуація. Ми з дружиною та сином(півроку) збираємося летіти до Канади. Одному працювати і утримувати сім'ю суддя з розповідей тих, хто там живе, майже неможливо. Хочемо б і дружина працювала. чи можна віддати дитину в ясла? Чи беруть із пів року і вартість дитячого садка? чи можна оформити якусь субсидію? Про Кувебек дізнавалися і сказали, що ніяких субсидій немає для українців. Як щодо Манітоба?
-
Можна жити й на одну зарплатню скромно. Я тут з двома дітьми сама. Так, ви можете податися на субсидію для садочка, але він повинен бути ліцензованим. Такий знайти тяжко. Зазвичай, є місця для діток до 2 років.
-
Підкажіть будь ласка. Дитині 14р, хоче працювати, має visitor record. Потрібно зробити SIN? При подачі на SIN, вказано загрузитити work permit. Питання: спочатку треба зробити work permit, а потім подаватися на SIN?
-
Ми приїхали коли дитині було 10 міс. Чоловік пішов на мінімалку, я пішла на парт тайм після його змін.В садочках півтора роки так і стоїмо в чергах. Є садочки на завтра від 1000 на місяць. Дитині вже 2,2. Так і до школи дотянемо ахах) я вже пішла на фул тайм. Чоловік працює з 7 00 до 330. Я з 430 до 1 ночі. Коли у нього вихідний я працюю з ранку. Чоловіка бачу на фото тільки) але вибору нема) так живуть більшість моїх приятелів.....
-
Підкажіть, за якою адресою кумунікувати до MPNP?