Імміграція до Манітоби
-
Так, коли отримаєте AOR на федеральному етапі, то зможете податися на bridging work permit.
-
я отримую просто чек з якого вже сплачено податкт і з яким йду до банку я не в тому положенні на своій роботі шоб шось вимагати чи просити(я спитав 3 рази) але невже ім так важко заставити бухгалтера якого вони наймають шоб він відсилав це на пошту канадцям всеодно власникам також, дім за 2 мільйони треба швидко побудувати... так я звповнював t1
-
Привіт. В мене така ситуація: я попрацювала на роботодавця пів року, і зараз в мене є можливість перевестися на кращу посаду в цій же компанії. Я планую подаватися на Pr, тож питання наступне: як краще зробити, перевестися і тоді подаватися на Pr, чи спершу податися на or з поточної посади, а після подачі перевестися?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html
-
Можна податисЯ, а потім перейти на іншу посаду, але якщо вона з того ж ноку і тіер. Обов'язково повідомити офіцерів перед переходом і дочекатися відповіді. Якщо посада зовсім інша, то все з 0 - 6 місяців на новій посаді
-
Так це ж той самий роботодавець, навіщо повідомляти офіцера?
-
Добрий вечір! Ми подали зацікавленість,ще не пройшли відбір(725 балів-цього поки що замало)! Але сьогодні я втратив роботу(6 місяців фултайму є)! Що тепер робити? Як відмінити першу подачу зацікавленності щоб податися по спецвибірці?(Мова,гроші та 6 місяців стажу є)
-
Позиція може бути з іншого ноку. Повідомляти офіцера треба при будь-яких змінах у вашій справі.
-
-
А як жити, якщо не знаєш мови. Вибачте, але якщо людина вже імігрує, тобто планую залишитися, то без мови нікуди. 🤷♂
-
Ви про що?
-
Ото схема 😅
-
На громадянство і старий годиться