Імміграція до Манітоби
-
Саме Макдон дехто цю угоду інтерпретував і так і так. Для SWO контакт може бути на кілька місяців, але оскільки стоїть умова 12-15 місяців, то апліканти подавали це як short term. Не знаю, як і що, але номінацію вони отримали. Для SWM - більше 12 місяців точно. На Макдон працює сотня українці.
-
Для всіх, хто отримав LAA. Пам'ятайте, вас відібрали по спецвибірці. Це означає, що у вас є 60 кваліфікаційних балів. Обов'язково ще раз перевірте чи ви не зробили помилки у підрахунку балів. Сама аплікація буде доступна за 48 годин. На початку аплікації буде ще раз опитування, ви повинні відповісти так, як було у вас в ЕОІ профілі, натвь якщо ви йшли по SWM. Відео #3 у допомогу www.youtube.com/watch?v=o7SIo9gY2uE У відео на початку опитування для SWO, а не для SWM!!!
-
Може ви помилились? Це можливо ?
-
Підскажіть дорога громадо як буде правильніше зробити та заповнити заявку в майбутньому. Працюю на фірмі МакДон там на початку дають фулл там але умова пропрацювати 12-15 місяців як тимчасовий працівник, і тільки потім вони подумають чи давати чи ні пермамент контракт І питання в тому коли буду заповняти заявку на провінційну программу в наступному місяці щоб клеймити рік пропрацьований на фул тайм і те головне питання, чи маю я ЛОНГ ТЕРМ контракт я відповім ні то це не буде вважатись що я прибрехав? Бо плани саме на СВО, гроші є мову ось ось скоро здам, і як було б краще, знаю що є спецвибірка але все ж таки хотілось би саме на СВО, по суті навіть на той перід як буду клаймити рік стажу все ще не буду мати повний контракт, в основному всім видають після 15 міс по факту відпрацьованних і як то виглядає в джоб оффері
-
🔫 @NikitaLoopa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @valentyna_semenova, @hope_holbrook, Yana Ah, @barbanadya, @FromMessenger, Oleg, Jen, @geg_timofey, @geg_timofey, @Tinaaaa_77 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
І я отримала LAA🥰 SWM 776 балів ( 60 балів swo) . Подавала 12 березня)) Дякую дуже цій групі ❤️