Імміграція до Манітоби
-
Згідно вимог IRCC, довідка про несудимість повинна бути не старіша як 1 рік на момент, коли ви її додаєте. Тому краще зробити нову. Звісно, ви можете надати і стару, але є висока ймовірність, що вони все одно попросять свіжу довідку.
-
Просто дивно що документи видані напряму банком ще й треба завірити.
-
В нас українську мову почали поважати після війни, а до цього приїхати в Київ і почути українську мову це була рідкість.
-
Правильно одні на других... Взагалі то цей пул не тільки для українців , а для всіх національностей однакові правила люди по цьому їдуть роками. І всім нелегко!!! Мову здати скільки стресу і зусиль! Вчіть здавайте! В чому проблема! Правильно в країні в якій живеш , і яка себе поважає є державна мова! Нам зараз так допомагають , а вони ще сміють таке говорити. Хлопці ж то гинуть. Українці зажерли б українців!
-
Цей
-
Просто може це старий checklist, я не знаю. Мені казали дивитися в закріплених. Зараз роблю план поетапної підготовки документів, тому і цікавлюсь . При подачі хотілось би вже все мати на руках.
-
Знайомий у США отримав посаду на держ службі завдяки українській мові. Отримав за неї додаткові бали. Казав, що лише з російською і англійською він би ту роботу не отримав. Він з російськомовної родини, до США виїхав ще підлітком і українська у нього не дуже. Але піднапрягся і склав іспит на роботі
-
Ах, дякую) Буду шукати далі повний список
-
А це бізнес імміграція здаєтьсч
-
Вибачте, якщо я головний аплікант і не можу знайти чоловіка диплом бакалавра є тільки спеціаліст це проблема?
-
Так тепер Україна страждає , бо українці не усвідомлювали наскільки важливо поважати українську мову, і маскалик прийшов визволяти!
-
Підкажіть, будь ласка, на федеральному етапі при заповненні форми про Trips, чи треба для жінки вказувати перебування в Україні, якщо був статут постійно міста проживання в Україні? чи не рахується це country of residence? чи при заповненні анкети, country of residence це Канада?