Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, маю 775 балів по скіл ворк, чекаю на вибірку з лютого, то в загалі нормально стільки часу чекати?
-
Привіт, спільното, а підкажіть, будь ласка, чи можу подати спільний сейвінг акаунт під час подачі на swo, якщо людина, з якою я шейрю акаунт, не мігруватиме зі мною, але теж є податковим резидентом Канади? У пошуку в чаті знайшла тільки питання про людей, які разом мігрують, але не знаю, чи це відповідь буде різною для різних випадків
-
Дякую
-
Вау, дякую! Радію, що запитала, бо й подумати не могла, що подача спільного акаунту для підтвердження фінансового стану може інтерпретуватися як місреп, максимум - повідомлять, що акаунт має бути власний, і нічого страшного 😅 Дякую за вашу працю, дуже ціную цю групу)
-
Отримав 2 приватні повідомлення. Головні апліканти отримали PFL від IRCC, федеральний етап. IRCC вимагає пояснити наступне: 1) Common law - довести, що жили разом до Канади. 2) Підтвердити роботу у Чехії, бо контакти у довідці, яку надали, не відповідають реальним реквізитам компанії. Ось такі справи. Отримати номінацію 50% успіху, головне пройти IRCC background check
-
Доброго дня. Цікавить наступне питання. Я працюю на невеликому підприємстві. В листі роботодавець пише full time. Деякі тижні я не маю 30 годин, деякі більше 37 год. За рік маю не менше ніж 156 год. Чи вважається це full time?
-
Отримали продовжений Work Permit, наразі треба отримати оновлений SIN та Healthcard. У когось є посилання онлайн?
-
Вибачте пропустила нуль. Не менше 1560 за рік
-
За рік 156 чи за місяць?
-
Доброго ранку всім. Таке питання. Якщо я працювала рік на одного працедавця і цього року в січні закінчився контракт ( був рівно на рік) і тепер підписала з тим ж самим працедавцем long term full time контракт без дати закінчення. Скажіть, будь ласка, чи є шанс потрапити по СВО спецвибірці? Чи це 100% СВМ. Дякую всім за відповідь!