Імміграція до Манітоби
-
Так само шукала і не знайшла, відправляли через веб ворму
-
Добрий день, сьогодні прийшов запит на медицину, але тільки на головного заявника (чоловіка). Чи означає це, що мені теж потрібно здати або потрібно чекати ще одного запиту на моє ім'я?
-
Я персонально відправляла через кабінет. Але можливо правильно було би і через веб-форму, не можу сказати напевно, бо в когось може пройти, а в когось ні, маю надію на ваше розуміння. Писала пояснення дуже жалібно, якщо чесно і багато аргументів. Можливо офіцеру просто стало мене шкода 😅😂
-
Вітаємо, Мар'яна Вівдюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
На мою особисту думку треба вказувати як є на даний час. Також треба додати пояснення щодо апеляції. Якщо є підтвердження подачі апеляції, то прикласти. Якось так. Але хай ще хтось додасть
-
А якщо дійсно серйозні причини і аргументи піти з роботи на момент очікування номінації/федерального етапу, чи можна просто піти з роботи і постаратися якнайшвидше знайти нову? Бо для того аби її просто змінити, треба ходити на співбесіди, а я не уявляю собі коли це можна робити працюючи фул тайм з пн-пт… ризикувати просто звільнятися не хочеться, а з іншого боку замінити роботу не так вже і легко
-
Дякую за відповідь . А на ті питання що я показав , як відповісти ? Yes чи no ? Особливо 4 питання .