Імміграція до Манітоби
-
Наразі так.
-
И вона ж тільки в електронному вигляді, так?
-
А де шукали якщо не секрет?
-
привіт, хтось здавав у Канаді IELTS тест з англійської мови?Можете поділитись як це відбувалось?
-
Доброго дня. Знайшла роботу в школі в якості Educational Assistant. В договорі, що вони мені надіслали написано, що я full-time Permanent Employee, але там зазначено, що менє прийнято на Probation Period з 2022 по 2023 рік. З таким я зможу податися на Permanent Resident?
-
Додаток відсилає на оф.сайт, з запросу якого роблять витяг і надсилають на пошту, такий витяг в мене є, раніше це була розгорнута довідка.
-
Добре, дякую за відповідь.
-
Ні, офіцери можуть перевірити дані через Міністерство освіти України. Офіцери США та Канади мають туди доступ, це інфо 100%. Коли ви заповняєте аплікацію, ви даєте згоду на перевірку всіх даних. Старі дипломи можуть не бути у базах, але всі від 2000 є у електронному реєстрі.
-
Треба, евалюація всюди треба. У мене диплом 2021 року, акредитований ЄС, з перекладом на англійську мову за замовчуванням, все рівно, треба підтвердити його валідність. Може Ви його самі надрукували, про це подумав би офіцер.