Імміграція до Манітоби
-
Одноразовий в'їзд, тобто сінгл джорні? В нього не було паспорта? Якщо так, то велика ймовірність що у нього ТРП
-
Наскільки я зрозумів, всім, в кого був сінгл джорні документ, було оформлені ТРП, іноді люди про це навіть не знають, іноді вимагають подаватися на ВП в паперовому вигляді Пошукайте пл чату TRP
-
Донька і чоловік отримали продовжений wp, але з помилками. У донці в імені, у чоловіка у прізвищі. Перевірили аккаунти - інформація, подана нами коректна, тим паче нас допомогли в Емігр.центрі. Що робити і які подальші дії? Дякую
-
Вишлю сюди інформацію яку зауважив при заповненні податків. Наразі розбираюсь , але це може бути корисним . Wilthsimp чомусь не рахує CWB кредит , який повертає достатньо велику суму податку 1200$ приблизно, коли турботакс перевіряє ваше eligible, це дуже дивно.Це повернення для low-income family . Наразі я завтра планую ще дізнатися у консультанта для впевненості , але наперед , якщо ви один заробляєте до 36749$ то ви можете списати цей податок, якщо у вас родина з 2 людей то до 48093 $ Якщо ви заробили менше ніж ці цифри то не спішіть подавати через wilthsimple та проконсультуйтеся у спеціалістів , так як на кону може бути кругла сума до повернення. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/acwb-amount.html
-
Там в wialthsimple треба в ручну вводити, люди можуть не побачити і 1000$-2000$можливо не буде повернута , а в турботаксі автоматично нарахувалося . Я просто для перевірки на декількох платформах потестив і побачив цю різницю. Впевнений , що декілька десятків або сотень людей не побачили цієї штуки.
-
CRA нарахує CWB автоматично тому, хто має право на це. Але до Wealthsimple в мене багато питань. Минулого року подала, Wealthsimple показав повернення, а наступного дня від CRA прийшов лист, що вони перерахували моє повернення, і виплатили більше. Цього року Wealthsimple не показує GST мені, хоча інший сайт каже, що я повинна отримувати. Замислилася про альтернативи Wealthsimple...
-
🔫 @veronika_cika кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @El6kin, @Dimeos, Natalie, Oksana VVV, Iryna Polianska, Andrii, @allalshk, Olena, Oleksii Voloshyn, Наталя Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Не хватает средств💵? Нужны деньги💵? Помогу за небольшую услугу! Никакого интима, нелегальных веществ и чего-то подобного! Чисто услуга за услугу. Рассмотрю различные варианты для Вас! Решайте сами. Что-то не устроит всегда можете отказаться. Пишите @UkrainaZel 💲💲💲 Ответить могу не сразу. Много заявок. Проявите терпение. Отвечаю всем.