Імміграція до Манітоби
-
Ого! Як тільки ви отримали eCoPR, потрібно роздрукувати та підписати. Зробити кілька копій eCoPR. Відскановий eCoPR із вашим підписом завантажити у cloud - якщо втратите даний документ, то виробити новий буде довго. Про зміну статусу повідомляти НЕГАЙНО MPI (через найближчі autopac) Manitoba Health Bank Employer CRA!!! Для отримання нового SIN! Для дітей додатково повідомити до навчального закладу.
-
@banofbot
-
Надоело сидеть без работы и без денег? Надоел произвол происходящий вокруг🇺🇦? Не сиди на месте! Действуй! Мы уже действуем! Ждём тебя! @KVARTAL95S Будет и работа и деньги. Всё зависит от тебя! Только слабаки ничего не делают. Меняйся🫵 в лучшую сторону и меня окружающих.
-
Подавала я до закінчення і на момент винесення рішення перміт закінчився . Причиною відмови не зрозуміло що було Можливо недостатньо пояснення було що паспорт продовжено
-
А в CRA їхати потрібно або можно онлайн зробити?
-
А ми можемо приїхати до service Canada там зробити нові? Мені так бухгалтер мій підказав. Сказав ще що треба child benefit подати новий сін і пр картки , а все інше змінется автоматом
-
В Канаді автоматом нічого не міняється
-
Коли подаєш на новий ворк пермит то біометрія автоматично підгружається . Це один із багатьох прикладів коли в Канаді щось відбувається автоматично😅
-
На візу також 🤣
-
Це PAL
-
Доброго дня всім. Сьогодні отримали такий лист. Я так зрозуміла це просто інформація, і нам просто потрібно далі чекати, чи потрібно щось зробити на даному етапі?
-
Заявку сабмiтили в кiнцi червня
-
6 листопада
-
Вітаємо, GroMberG! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua