Українська Манітоба
-
Дякую
-
😂😂😂 ви питаєте у людини, яка відлітала більше 1 млн миль по світу, і то тільки із Air Canada, не рахуючи інші авіакомпанії. Сумнівно, що тут у чаті є такі рекорди.
-
Та що ви, я щойно із рурал дорог, все у снігах, писати впадлу просто деталі) але цікаво мотивацію почитати , львів це як вінні років на 15 попереду
-
Я читав важливо формувати оточення відповідне до своіх хотілок. Думаю я точно хочу дружити з людиною 350+5.
-
Час фантазій настав. Let's play truth or dare game. 😁
-
Пишіть, і ця пані най пише:)
-
О, маєш тобі 😔 Не все вимірюється грошима в цьому світі. Ну і питання: а як ви будете знати, з ким дружити? Будете питати відразу зарплату? 😃 Я вам відкрию секрет, де збирається багато успішних людей з української діаспори у Вінніпезі. На події Plast Malanka. Квиток коштує усього $150. Ця подія - це чудова можливість познайомитись з дуже успішними людьми, які десятиліттями формували українсько-манітобську громаду.
-
Драсті покажіть ваш такс асесмент))). 150 це космос для мене ви що(
-
у 2000😀
-
Коли жили,?)
-
Довго сміявся. Львів найкраще місто для туризму, а для життя - я і далі сміюсь (30 років жив у Львові)
-
Той самий мер :)
-
Тоді ще динозаври були при владі
-
Мер Львова Андрій Садовий представляє проекти Unbroken на конференції Rebuild Ukraine 2023 у Торонто.
-
Коли написали про Львів, то не зміг не згадати чесну людину, яка покращує життя львів"ян щодня )))
-
Фото аійді , видане Канадою(з діючою адресою )Кредитка . І ще одне айді , якщо адреса інша 😂 Якщо нема канадійского айді , то паспорт , ворк/стаді перміт, кредитка , та ще тдин документ, який буде підтверджувати адресу .
-
До 2010 і там далі живуть мої рідні тому байки про найкращу інфраструктуру і правильні суші можете притримати для когось іншого. Як там ситуація з бібліотеками, змінилось щось за 10 років?
-
Навіть президенти так довго не затримуються
-
Той самий динозавр, лише молодший. Садовий править Льовом з 2006 року. Ви лише вдумайтесь в це
-
Знайомте, хочу)
22 Jan 2023, 08:02
Post 100185 of 226282
16 minutes ago