Українська Манітоба
-
I знову не може. Якщо Ви заробите 36843, то Ви не заплатите 12.75% зi всiэi суми. Ви заплатите 10.8% з 36842 i 12.75% з одного долара.
-
Отож, поки обидва пейстаби не побачиш, то можна тільки здогадуватися.
-
Добре подивіться різні відрахування у вас та у неї, різниця скоріше усього у них, а не в самих податках.
-
Можливо це пов'язано з тим що ваша подруга не працювала цього року. Тож компанія розраховує ії податки трохи по іншому. Просто порівняйте податки в січні 😁
-
Доброго ранку! Можливо хтось знає і підкаже: вакансії які зараз публікуються на сайтах актуальні і на них можна подаватись чи це просто циклічно оновлюються давні незакриті вакансії і поки час Різдва не варто заморочуватись клепанням резюме і каверів?
-
Варто для практики. В січні прочитають
-
Якщо подруга заробить менш, ніж 15К до Нового року, то взагалі податки не заплатить, окрім СРР та ЕІ. У вас також є Basic Personal Amount , не хвилюйтеся. Все перерахується при подачі податкової декларації
-
В неї бухгалтерія може по іншому рахувати, в залежності від того що вона при влаштуванні на роботу написала. Але, коли ви будете у квітні подавати декларації, все вирівняється за рахунок податкового повернення. У вас буде більше, у неї менше.
-
До речі так, в мене так було минулого року. З серпня по кінець року заробив десь 15к і податків не відраховували. А потім в січні як почалося... Ще й за бенефіти почали знімати, то я взагалі пошкодував, що вони є 😁
-
Ніхто не розміщує вакансії просто так. Якщо є вакансія, то наймають на роботу.
-
Щоб не шкодувати, треба використовувати по максимуму те, що можна. Однак, зазвичай, бенефіти оплачуються роботодавцем. Можливо, у вас щось додаткове. Часто long-term disability - це те, за що платить працівник.
-
Розміщують і просто так. Якщо вони знають кого візьмуть, але треба зробити все по процедурі та дати можливість кандидатам зі сторони. Або головний офіс хоче заповнити вакансію, А локальний бос хоче гроші зекономити бо і наявні працівники виконують роботу незайнятої позиції. А в одній конторі тупо імейл HR не приймав листи ззовні. Я резюме сам приніс ногами. Вони здивувалися. Ситуації різні.
-
Дякую
-
ARGO PLUMBING LTD. (204) 250-7266 Костянтин, говорить українською та російською мовами, сам з Ізраїлю. З України виїхав дуже малим.
-
Всім доброго дня, маю таку проблему що компанія в якій я працюю не відповідає умовам отримання ПР, і шукаю нову роботу може хтось зможе допомогти чи підказати людей ? Шукаю роботу в сфері будівництва , маю фалл протекшин, авп і свін стейдж тікети, власний хєнд тулс та необхідне ППЕ , маю досвід в вертикальному руфінгу, сайдінгу, кладки металевих панелей , трішки знаюсь в драйволі, вільно володію англійською, якщо хтось допоможе буде дуже вдячний , вибачаюсь за спам
-
Добрий день підкажіть будь ласка контакти сантехніка
-
Long-term так, було, там робили таким чином, що весь пакет наприклад 300 коштував, з яких десь до 200 компенсував роботодавець.
-
Ніхто ніяких грошей на податках не втрачає.
-
Дякую.
-
Поясніть? Що саме втрачаємо?
22 Jan 2023, 08:02
5 minutes ago