Українська Манітоба
-
В смислі немає? Я кілька разів бачила в домофонах функцію directory, тиснеш на кнопочку і воно пише прізвища в алфавітному порядку, шукаєш свого адресата і тиснеш, щоб йому в квартиру подзвонити. Чи ви не про це?
-
Та просто реклама, типу ось дивіться, справді можна виграти, на її/його/їїйогому місці могли б бути Ви, налітай 🌚
-
До речі, справи по невиплачених аліментах і розборки з цього приводу також всі відкриті у реєстрах)
-
А ок 👌 зрозуміла 😉
-
Я не кажу, що вони так ходять, я кажу, що це гіпотетично можливо)
-
Серьозно? 😂 це зараз дівчата так ходять на побачення? Ну я маю на увазі до війни…
-
Нєє, ну це прям важливо переверіти перед тим як іти на побачення! Тимпаче все в відритому доступі 😉
-
Це вже глибокі детективні розкопки, для першого побачення достатньо переконатися, що він не в розшуку і не втік з тюрми)
-
А як у привабливого чоловіка у реєстрі не значиться дорогої нерухомості, то треба не сумно зітхати що знову сімейне щастя не вдалося, а перевірити яке майно записано на його колишню дружину/маму/бабу 😀
-
На правах реклами: Компанія що не платила зп і звільнила моїх батьків: maps.app.goo.gl/7tu1CjFSuLVpCHTS9?g_st=ic Дивіться комент від Норми Росслер. Там ціле досьє на цю леді. Будьте уважні, обходьте 3ю дорогою!
-
Відчувається багатий досвід перших побачень, am I right? 🙃
-
Та всюду. Я в Лондонi та в Нiмеччинi бачив
-
А де таке є. Бачив тільки в Варні такі таблички на дверях Семейство Петкови
-
Добре, що інтуїція вберегла вас від небажаного знайомства)
-
У мене був знайомий студент престижного університету. Ми там і познайомилися в бібліотеці 😀 Я йому ще грубо відповідала. А потім в новинах прочитала, що він у розшуку. За шахрайство та підозру на вбивство. Це мене приголомшило дуже. Але потім я зрозуміла, що на іспитах в університеті перевіряють інтелект, а не моральні якості. Отак життя навчило мене бути ввічливою.
-
Багатий досвід детективних серіалів!
-
Десь казали що за життя в ,середньому , проходиш 17 разів коло вбивці
-
На Сардженті немає 😑
-
Привіт всім, скажіть, чи з'явився оселедець в фрешко?
-
Я знаю про цю компанію, точніше, згадала ім'я засновниці, пару місяців тому була стаття, що ця леді не виплатила зарплату кільком українським працівникам і заявила, що скарги сфальсифіковані. Шкода, що ваші батьки потрапили до такої ситуації, ви якось вирішили це? Довести, що заробітна плата не була виплачена, доволі просто, наскільки я розумію
22 Jan 2023, 08:02
Post 108853 of 225240
less than a minute ago