Українська Манітоба
-
І що?
-
ІПСО
-
Колись писали про 2 тижні, але врахуйте, що вашу заявку навряд чи розглядатимуть відразу, тобто це ще буде час в запасі.
-
Ось тут , впевнений , буде швидше відповідь по справі .
-
t.me/uccmb
-
Ну, не сильно й жартівливі в цьому випадку вони були, але най буде )) Сподіваюсь, ваше «заступання» не сильно зруйнує мою випестовану репутацію стервозноі чорноротоі тьотки )))
-
Спитайте у швеї. В даунтаун є під землею під рестораном Oeb ремонт одягу, то можете спитати у них чи роблять ремонт зіпера.
-
Можете взагалі не чекати. Я подавала 3 липня , а отримала лише наприкінці грудня. Середній час розгляду 4 місяці
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=11
-
Трохи дешевше насправді.
-
Продивлялися вже «Орнамент»?)
-
Ой, де це "ї" загубили? Зараз виведемо на чисту воду 🌚
-
Дякую🙏
-
та якщо така зима, то рахуй немає іі. Я досі в шортах
-
До речі, а де вхід в підземний мол в даунтауні? Я все намагаюсь туди зайти, але двері (типу як в підземний перехід) на перехресті Main i Portage завжди щільно закладені сплячими пʼяними людьми. Як потрапити в цю нарнію?)
-
Візьміть упаковку шкарпеток Hanes з подвійною п'ятою, взагалі кращих не носив, under armor ховається в жито) мої стопи супер чутливі до неякісних шкарпеток
-
Цей вхід охороняють міньйони 6го рівня, і один маг 5го. Треба у Лікер Сторі купити 3 пляшки горілки, і кинути в них.
-
Підземний мол в даунтауні ??😳 Тут таке є ??? ( рік прожив тут і навіть не підозрював 😂)
-
Це було влітку 2022 року.
-
Graham & Fort
22 Jan 2023, 08:02
Post 110080 of 226283
about 2 hours ago