Українська Манітоба
-
пішачком до найближчої заправки/населеного пункту (якшо такі є в пішій доступності) і там вже дзвонити й чекати на евакуатор. А як ні - то грітись всіма можливими способами поки хтось не підʼїде
-
Питання до водіїв. Дуже часто спостерігаю картину, коли водій, який стоїть першим на перехресті, після того як загорівся зелений, виїжджає на перехрестя, щоб повернути наліво, та пропускає всіх хто їде на зустріч (як і повинно бути) але йому починають сигналити машини, які стоять за ним та хочуть їхати прямо. Питання наступне, водії робе щось неправильно або ті хто йому сигналять мудаки?)
-
намагатися unstuck. В такі морози пішки ходити мабуть небезпечно + койоти вовки в полі можуть бути. Тож і треба буде і сокира і ковдра і
-
Буває що отой "повертаючий" поворотнік включає вже тільки тоді коли виїде на середину перехрестя , перед тим 2 хвилини простоявши без включеного поворотніка. І ті хто "хочуть їхати прямо" не ставали б за ним , а обїхали зліва якби він завчасно включив сигнал поворота
-
Повертати можна. Починають сигналити майже відразу. Тому мене й не зрозуміло чому так. Бачив навіть таке, що тупо сигналів без перестану секунд 15. Водій аж передумав повертати та поїхав прямо. І я таке спостерігаю дуже часто
-
Так хочеться пожартувати, що це лиш значить - ззаді нього стоять водії певної національності. Але я не буду цього робити
-
В правилах радять сидіти в машині... Може дійсно, вовки з'їдять. А може можна заблукати в хуртовину.
-
Пардон , справа 🤣
-
акум не має її гріти. Вона ж гріється він двигуна, який витрачає десь літр палива на годину (залежить від об'єму) То якщо у вас 30+- літрів то має вистачити більше ніж на добу. Але треба завжди щоб в машині був повний бак.
-
Ну зліва наврядчи б об'їхали так як зліва зустрічна полоса руху але те що вони можуть справа його об'їхати це 100% але вони цього не роблять та тупо сигналять як скажені 🙂
-
Дуже часто таке буває, що їздять без включення показників поворотів, але й вистачає й рогулів, котрі постійно спішать, або самі приторможують і намагаються собі гудок спалити. Я б на них не зважав. Таким галасунам можна просто фінгер показати та й годі
-
бачив таке декілька разів коли намагались повернути "під знак" або в таких ситувціях як Ярослав написав. Типу а тепер я буду повертати і мені пофіг шо ви стали не туди:)))
-
Нє ну в пішій доступності - поняття розтяжиме. Я вважаю що більше 500 метрів по такому морозу то вже ну його нафіг 😄 але я не уявляю як довго можна в машині просидіти в -25 якщо акум перестане її гріти вже через яких 30 хвилин. Типу після того як машина остигне - більше ніж декілька годин просидіти так нереально
-
я про ситуацію коли вона не їде бо застрягла (найбільш розповсюджена взимку ситуація)
-
вони вас не вважають за свого:)))
-
Так мова ж про те шо з машиною шось не гуд і вона не їде. Мені здається в більшості випадків якщо ви можете її завести - то не будете задаватись питанням «замерзнути» чи «погодувати койотів»
-
8 з 10 разів коли я переходжу дорогу бачу що не включають поворотні сигнали коли повертають прям переді мною 🙂
-
Водіння вініпегом пригодницьке щоразу)
-
тепер от люди жаліються
-
Я завжди повертаючім під знак сигналю все перехрестя, кайф
22 Jan 2023, 08:02
Post 111714 of 225680
about 3 hours ago