Українська Манітоба
-
Я завжди повертаючім під знак сигналю все перехрестя, кайф
-
Але хочу відзначити, що 99% водіїв тут пропускають пішоходів навіть коли можуть проїхати 10 разів. 👍
-
Ну так, це очевидний факт того шо якщо людина за рулем, то вона знає що не треба юзати акум коли можна юзати двіжок. Якщо застрягла машина то це ще не все так погано
-
Вітаємо, Ярослав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якщо вам горить зелена стрілка в доп.секціі світлофора - то у вас перевага в русі, всі хто справа від вас мають вас пропустити(бо їм горить червоний), відповідно якщо немає доп.стрілки або вона не горить в момент повороту - ви повинні пропустити автотранспорт який у вас з правого боку. І не звертайте увагу на поспішаючих, своя безпека перш за все.
-
А якщо у людини горить зелена стрілка а він стоїть в цьому ряду і хоче їхати прямо і не повертає зараза - йому можна бібікати?
-
А в Україні треба повертати обов'язково якщо за тобою вже хтось є
-
Якщо та полоса ок для проїзду прямо то чого б це йому бібікати?
-
Можна. Стрілка ж горить трошки і вас всі пропускають, а зелений довше але ви маєте всіх пропустити . Та стрілка типу як бонус спеціально для тих кому наліво
-
Стрілка - у вас перевага руху, просто зелений - ви маєте пропустити всі зустрічні
-
А якщо є стрілка на світлофорі поворот ліворуч (4 секція), але горить секція 3 просто зелений сигнал, то можна повертати ліворуч? Всі повертають… якщо так, то смисл тоді тої стрілки…
-
Так що то за перехрестя?
-
Мене починає тіпати від українських пдр. Їх якісь пдр писали.
-
Звичайно. Якщо це ряд з якого тільки наліво по стрілці - можна навіть вийти і постукати по вітровому склу.
-
Доречі деякі стрілки або взагалі зелений можуть активуватися, якщо ви стали на стоп лінії. Я іноді бачу як стоять декілька метрів від стоп лінії чекаючи зелений, але він ніколи і не загориться, бо система не бачить що хтось чекає.
-
На світлофорах є датчики, придивіться.
-
Насправді в місті взагалі бібікати не можна. (За дюже рідким виключенем)
-
Якщо це ряд з якого можна прямо і вліво то чел має право стояти і не їхати (в Україні)
-
Ну а взагалі, життя буде значно простіше коли розслабитися і не зайоьувати людей ))) навіть якщо вони туплять, ну це чисто як на мене
-
Це не лікується 😂😂
22 Jan 2023, 08:02
Post 111733 of 225092
4 minutes ago