Українська Манітоба
-
Привіт, а є пілоти в чаті? Взагалі цікаво чи вартує з трака на пепелац переходити?
-
Так, є тут кілька пілотів. Навіть раніше була дискусія про стартову заробітну плату пілота в Канаді.
-
Не так. Частину повернуть
-
Як я поняв на навчання гроші повернуть такс кредітами .....
-
Ггг хаха, а я не пілот але водій, Перш за все цікавить по грошам, бенефітам, графіку роботу. Тому й питаю, живу пораду якщо є, звичайно
-
Ой щось пригадую, та нічого доброго там не казали вроді
-
Залежить від того, чи є гроші на навчання та чи є бажання літати. Бо водій трака та пілот, то трошки різні професії та умови. Я не пілот, але трохи розбираюсь після майже 20 років в авіації.
-
Всім морозного вечора😊 Підкажіть, будь ласка, хто в темі, чим принципово відрізняється прогрів авто зранку без розетки хв 15 та прогрів з її допомогою? Дякую🌸
-
Грубша ви маєте інформацію чи вартує по грошам отримувати цпл і пересідати на літак? На вашу думку
-
Графік роботи буде залежати де працювати. Можна на маленьких літаках і кожного вечора дома, можна на середніх та працювати на півночі і дома 2 дні на тиждень. А потім можна влаштуватися до великих компаній і вдома раз на місяць
-
Синоптики, як сапери, помиляються один раз. Тільки кожен день😁
-
Ні не вартує
-
А якщо припаркувался над дорогою і немає цієї чудодійної розетки?) намагаюсь зрозуміти чи шкідливо то для авто без неї стартувати в морози😊
-
Так принципово, без розетки, перші 30секунд іде шалений ізнос двигуна і маслонасосу.
-
з розеткою вам не треба буде її гріти 15 хвилин, більше шансів, що ви її взагалі запустите коли екстремальний холод. Це ж наче не коштує нічого але купа бенефітів
-
Втратою часу знаю) а що ще?)
-
наче поки що таких екстремальних холодів не передають тому може і ок цього року:)
-
Не прийдеться, можна як є ганяти, ну ви ж хочете зменшити ризики вроді
-
Масло прийдеться міняти частіше?
-
тоді гірше, але ж тоді у вас і альтернативи немає, хоча я бачив шо корди і аж до дороги тягнуть:)))) Питання навіть не в шкідливості. Коли на дворі як ото в Альберті зараз під 40, то деякі машини взагалі не запускаються і треба тоді чекати поки потеплішає. З розеткою ймовірно така сама машина запуститься.
22 Jan 2023, 08:02
Post 111894 of 225100
9 minutes ago