Українська Манітоба
-
Я не запишу точно. По self-employment там є форми, в яких ніби й просто розібратись, якщо є час, але мені ліньки, бо дружина - бухгалтер і вона те робить ))) Плюс нюанси є, бо різні види діяльності можуть мати свої приколи. Плюс амортизації всілякі і т.д. Для цього я не маю досить знань, а копатись у бюлетнях від податкової не хочу.
-
Якщо є бажання, я вам скину посилання на реєсрацію. Але очікуємо від волонтерів комітмент на кілька годин щотижня хоча б
-
Волонтери мають спеціальну версію, яка не є доступна іншим. Відео доступні тільки волонтерам, які зареєстровані в програмі Community Volunteer Income Tax Program (CVITP)
-
По вихідним, скоріш за все, буде час допомогти, але я того не робив ніколи, тому й цікаво, чи можу бути чимось корисним чи ні.
-
Чи є якесь відео, як працює UFILE?
-
Non-Resident Business Number and Account Registration Web Form This service is available for non-resident businesses that need to register for a BN. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/registering-your-business/register.html#NR-BN_AccRegistrtn_Webform
-
Відсилаєте запит через веб-форму.
-
Як я зрозумів, якщо мій SIN починається з 9, я не можу отримати Business Number та Import Number? Можливо хтось стикався з цією проблемою та може пояснити чи є вихід із ситуації Дякую
-
До речі, час від часу ви будете бачити отакі різні повідомлення про групові позови проти всяких фейсбуків, гуглів, майкрософтів тощо. Це не шахрайство. Це справді йдуть судові позови. Пригадую, у 2014 році мені прийшло повідомлення, що всі, хто в Манітобі живе, можуть бути компенсовані Майкрософтом за якесь там порушення. У 2016 році прийшов чек на 60 баксів, коли суд завершився )))
-
Ні, необов"язково. Податки тут ні при чому взагалі. Через ту веб-форму можна відсилати запит навіть, якщо ви приїхали до Канади вчора. Це для реєстрації GST/HST номерів для бізнесу
-
Дуже дякую. Та як я зрозумів, я можу це зробити тільки після подачі tax звіту? Все ще не подав, чекаю Т4 форму😅
-
Non-Resident Business Number and Account Registration Web Form www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/registering-your-business/register.html#NR-BN_AccRegistrtn_Webform
-
Дякую. Не підкажете, де ії знайти?
-
Надішліть будь ласка. Хоча здається я знайшов. Тут реєструватись? www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/community-volunteer-income-tax-program/lend-a-hand-individuals/volunteer.html
-
Це твоя жінка :Р
-
Який дивний кейс indianexpress.com/article/cities/chandigarh/canada-calling-flunked-indian-students-reject-universitys-offer-want-it-to-show-they-deserved-poor-grades-9108563/
-
Якщо самі подаєтесь, то так. Ну або скачуйте паперові форми і рахуйте вручну
-
А якщо я вже отримав форму т4 то потрібно чекати аж до 19 лютого?
-
ледацюги і двоєчники, але ж можна сказати що не здав бо колір шкіри:)))
-
А ви типу хочете за 100 баксів авіарейс на завтра? Так не буває
22 Jan 2023, 08:02
Post 112350 of 225098
28 minutes ago