Українська Манітоба
-
Дивіться, і такі є роботи, які, в принципі, окей оплачуються і не потребують доктора психології. Не знаю, чи вам такий напрям підходить.
-
Однак, у Альберті досить мати магістра психології і, якщо у вас є магістр психології з України, і вам його регулятор оцінить так, то в Альберті можна почати відразу психологом. Також дивіться вимоги інших провінцій.
-
Дякую! Треба почитати докладніше. Але якщо це більше про те що у нас зветься наркологією, то у мене такої спеціалізації немає(( але взагалі цікаво як сфера психології в Канаді влаштована та які назви можуть мати спеціальності, як легалізувати освіту… тим більш що у мене це 2га вища)) треба дослідити цю тему!) щиро дякую за підказки 🙏
-
Гроші в конверті.
-
Порадьте будь ласка що зазвичай дарують на весілля у Канаді
-
Гроші або якщо є registry, тобто перелік "бажаних подарунків", то щось з переліку
-
ну я навіть не знаю… ;)
-
Гроші або подарунок зі списку gift registry. По сумі орієнтовно як мінімум має покрити видатки за вечерю (тобто якщо весілля у дорогому ресторані то це одна сума, якщо в community hall- то менше) ну і плюс що від себе хочете додати;-)
-
‼️ Нагадуємо, що українці, які прибули до Канади за заходами СUAET, проживають в Канаді та мають дозвіл на роботу, стають податковими резидентами відразу, а отже мають право на певні виплати ВІДРАЗУ. ☝️ Однак, чомусь багато хто або не знає про це, або через різні чутки, неперевірену інформацію, зволікають з реєстрацією на ці виплати. 👉 Новоприбулі мають право подати аплікацію на виплату податкового кредиту GST/HST (компенсація податкового кредиту при купівлі товару), а також виплату Climate Action Incentive Payment (CAIP), або, як назвали в народі, "кліматичні виплати", які є компенсацією за податок, сплачений при купівлі продуктів, які викидають СО2. 👉 Не чекайте подання вашої першої декларації, заповнюйте форми та відправляйте до податкової відразу як тільки прибули до Канади. 👉 Покрокова відео-інструкція з заповнення необхідних форм тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Що вас турбує? Робота є в різних містах
-
Таке питання якщо проробив 9 місяців фултайм потім змінив работу, а на той скажемо на випробувальному етапі через місяць півтора звільнять. Чи можливо податися на EI?
-
Переплутав допомогу з іnterest Прошу вибачення
-
Ви про шо? До чого тут імміграція?
-
Так ви ж вже на 7 му місяці мали податися по swo ))) Так . І питання в ім чат
-
@DenysKus, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, в які дні приймають волонтери в Бест Вестерн? Цікавить -- треба змінити хелскарту
-
Тобто не важливо чи це буде одна фірма чи декілька? Треба відробити певну кількість годин за останні 52 тижня?
-
Можна, якщо вас звільнили. Ви повинні набрати певну кількість годин за 52 тижні, але за 9 місяців ви точно набрали
-
🇺🇦🇨🇦 Емоційно-психологічна підтримка для жінок в Канаді Відкрито набір в групи підтримки, де в безпечному колі спілкування можна знайти відповіді на питання складнощів адаптації, підвищеної тривожності, пошуку сил для планування майбутнього і себе нової в нових умовах життя. Є окрема група для тих, хто переживає смерть близької людини (для жінок та чоловіків) 🙏 Перші групи починаються вже наступного тижня! ❤️ Участь безкоштовна Проєкт фінансується Ukrainian Canadian Congress та реалізується Maple Hope Foundation ВИБІР ГРУП ТА РЕЄСТРАЦІЯ: www.healing-project.online Як проходили попередні групи та відгуки учасниць можна подивитись в групі проєкту в fb - Соціально-психологічна підтримка для українців в Канаді | Healing Project www.healing-project.online/ Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
так
22 Jan 2023, 08:02
12 minutes ago