Українська Манітоба
-
Я це зробив , вони не дають гарантію що точно хтось буде .
-
Якщо люди старенькі/інваліди, можна заказати супровід в аэропорту. Це треба зазначити при покупкі білетів
-
В мене мама сама летіла, 72 роки. Написали лист англійською, Гугл перекладач. Завжди на звʼязку по вайфай, аеропорт Торонто. Так на реєстрації український паспорт побачили і навіть знайшли співробітника, який українською розмовляв. Плюс роздрукувала бордінг тікети і підписала на що звертати увагу: гейт, номер черги на посадку і т.д
-
Там де колеса продають, як що не помиляюсь Давно це було
-
А куди там старий нести?
-
Якщо повернете старий акумулятор в Костко (після того як купите у них новий, треба показати чек) то вони повернуть вам коло 10 доларів Також можна відвезти старий акум. в urban mine ( біля IKEA) і вони дадуть вам 14-15 доларів.
-
Здати в Костко. При покупці аккамулятора, з вас візьмут battarey core charge, який повернуть коли принесетн старий назад
-
Про морози закінчуються скоро - це повеселило. Дякую. ( Цьогоріч зима дуже тепла, але морози ще будуть до початку березня)
-
Тепер я вже з вами згодна
-
Що тепліше -10, то не морози.
-
Нас зараз чекає повний кайф аж до середини лютого. Потім ще тиждень два морозів, і весна
-
Так зріжте йому цю ганчірку й усе. Це ж не псування автівки, нічо за це не буде
-
Не лікується 😢
-
Хтось бачить аврору ? Всюди хмарно ?
-
А ти в басейні в -20 не мерзнеш?
-
Я не є досвідченим ходоком по саунах, тож не сильно шарю, що таке «гарний пар», але ми іноді ходимо в Thermea. Там кілька видів саун, є сухі, є вологі. В сухій дядько приходить (за розкладом) і влаштовує «шоу» з викладанням снігу на гаряче каміння, таке ото. Не знаю, наскільки там «правильний пар», а атмосферка в цілому приємна, мені подобається киснути в басейні з теплою водою і сидіти пивко сьорбати біля багаття ))
-
На голову теплий капелюх можна, якщо хочеться, багато хто вдягає.
-
Приблизно отак виглядає )))
-
Так там же ж гріється вода в басейні.
-
Замовляв таке мамі, плюс додав бумажку з усіма можливими фразами (не стала в нагоді хоча). В аеропорті її возили від гейту до гейту, навіть через митницю. Посадка пріоритетна, якщо асістенс замовляли. Долетіла нормально.
22 Jan 2023, 08:02
Post 113101 of 226283
about an hour ago